Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Harde schijf crash Disk Recovery
Een harde schijf crash is de nachtmerrie van een computer van de gebruiker , wat leidt tot iets van het verlies van werk in uitvoering aan een onvermogen om de computer op te starten . De kosten van professionele harde schijf recovery -diensten hoog is , stijgt in de duizenden dollars met geen garanties op succes . Voordat het gaat om dat , kunt u een paar stappen die kunnen slagen in het herstellen van je harde schijf veilig en snel . De schade te bepalen

Begin het herstelproces door het beoordelen van de schade die uw harde schijf hebben ondergaan . Software schade herstelbaar meestal met behulp van een werkende PC en enkele software . Hardware problemen , echter, zal de hulp van een professional in het herstellen van uw gegevens nodig . Van uw drive hardware internals worden bewaard in een stofvrije omgeving en onderdelen worden zorgvuldig uitgelijnd . Proberen een hardware fix zonder opleiding zal die omgeving
Hardware Damage

U kunt de hardware vertellen zelf beschadigd door twee belangrijke indicatoren verstoren en de gegevens waarschijnlijk vernietigen . . Eerste is een gebrek aan " spin- up " ( het zoemende geluid ) van uw harde schijf als het niet starten . Je kunt testen om de macht problemen bij het ​​schakelen van de aandrijving naar een bekende werkende voedingsbron . Als de drive nog steeds niet aan de slag met de nieuwe krachtbron , dan is het een hardware storing , en je zult de professionals nodig hebben om uw schijf te herstellen .

De tweede indicator van een hardware oorzaak voor uw crash kan worden ontdekt door te luisteren naar uw schijf als het draait . Als uw station zendt een klikken , schrapend of knarsend geluid als zijn besturingssysteem , dan is de interne hardware is waarschijnlijk beschadigd . Schakel uw schijf onmiddellijk uit en ga naar een recovery specialist om te zien of de gegevens kunnen worden opgeslagen . Uw harde schijf draait op maximaal 15.000 rpm en inwendige schade aan het mechaniek kan snel platters van de schijf beschadigen waarop data wordt opgeslagen .
Software Recovery

na het bepalen van het probleem is niet hardware-gerelateerd , heb je een goede kans op het herstellen van uw schijf . De eerste stap daarbij is om reparatie functies van uw besturingssysteem te gebruiken . Computer fabrikanten en OS makers bevatten vaak recovery tools in hun installatie schijven . Start uw systeem met behulp van de installatie schijf en kies de recovery opties beschikbaar . Ze verschillen volgens de fabrikant , maar over het algemeen kunnen eenvoudige problemen op te lossen met uw harde schijf , van kwaad boot configuraties die gecodeerde gegevens .

Als uw fabrikant of OS herstelprogramma was niet succesvol , kunt u gebruik maken van derden recovery programma's zoals als FindNTFS , die lokaliseert en herstelt bestanden op een schijf die is geformatteerd met het NTFS -formaat protocol , of Active @ Boot Disk , dat is een bootable schijf op CD , DVD of een USB flash drive die u toelaat om opstarten van uw computer bewaard om de gegevens van uw gecrashte harde schijf.

bij het kiezen van software , een vinden die records wijzigingen die u maakt en bevat ook een herstelfunctie . Je kan hebben om verschillende software acties proberen uw schijf te herstellen , en het ongedaan zou kunnen voorkomen dat u het veroorzaken van verdere schade .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te gebruiken Anti - Static…
·Hoe fout Fix Met Nero Burning …
·Hoe de cd - rom vervangen op e…
·Hoe te Pin 1 Zoek op een lint …
·Hoe te EXE converteren naar PR…
·Wat is de betekenis van PIC mi…
·Wat is het doel van een handhe…
·Hoe om gegevens van uw gebroke…
·Hoe kan ik veilig Gooi een har…
  Related Articles
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Kan u een upgrade van de harde schijf op…
Toegang krijgen tot mijn iPad als een Dr…
Lang Recovery voor een iPad Crash 
Het uploaden van foto's naar externe har…
Hoe maak je een harde reset op de Pandig…
Kan ik Steek mijn externe schijf in mijn…
Hoe Hard Reset een Pantech Element Table…
  Hardware Articles
·Kan ik mijn PC Externe harde schijf met …
·De USB-poorten werken niet op de voorkan…
·Gevaren van Doneren Computers 
·Wat te zoeken in een laptop 
·Hoe maak je een PDA -scanner gebruiken 
·Hoe maak je een mobiel projectiescherm Z…
·MacBook Specs 
·Hoe te Interieur Kabels Bevestig op een …
·Wat zijn Hoofdletters toetsenborden ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com