Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Wat zijn Hoofdletters toetsenborden ?
Het toetsenbord op een desktop of notebook computer is een hoofdletter toetsenbord . Deze wordt gebruikt om de enige soort toetsenborden zijn voordat touch screens , instant messaging en sms kwam rond . De ongedwongen karakter van online chatten en sms'en creëerde een behoefte aan kleine letters te bestaan ​​op keyboards . Touch - screen toetsenborden
Touch schermen hebben on-screen toetsenborden .

Touch screens komen op de meeste nieuwere elektronische apparaten, zoals point - of-sale computers en all - in-one desktops . Afhankelijk van het gebruik van het apparaat , de keyboards pop-up als hoofdletters of kleine letters . Typisch voor zakelijke omgevingen , wordt de traditionele hoofdletters gebruikt . Voor persoonlijke apparaten die gebruikt kunnen worden voor casual communicatie , een kleine toetsenbord verschijnt . Een groot voordeel van een touch- screen toetsenbord is dat het kan veranderen in hoofdletters na het einde van een zin en onmiddellijk terug naar kleine letters na de eerste letter .
Mobiele telefoons , PDA's en Tablets < br >
veel toetsenbordindelingen bestaan ​​voor veel verschillende apparaten .

Sommige persoonlijke apparaten zoals mobiele telefoons , PDA's en tablets te gebruiken touch screens of een volledig toetsenbord . Meer wel dan niet , de letters in kleine letters . Dit is om de informele toon van de communicatie meestal overgedragen op deze apparaten te vergemakkelijken . Bovendien , het typen in kleine letters lettertype neemt minder ruimte op het scherm dan te typen in hoofdletters of een combinatie . Dus de titel van hoofdletters toetsenbord bestaat om onderscheid te maken tussen een mobiele telefoon toetsenbord versus een toetsenbord voor een desktop .
Plastic Covers
Kunststof dekt helpen houden ziektekiemen weg omdat ze kunnen vaak vervangen .

De hoezen hebben meerdere functies . Niet alleen maken zij een gelijktijdige weergave van hoofdletters en kleine letters , maar ze de sleutels en de onderliggende elektronische onderdelen tegen beschadiging te beschermen ook . De hoezen hebben een afdruk van elke letter of symbool op hen wordt gedrukt . Om onderscheid te maken , worden de keyboards genoemd hoofdletters toetsenborden en kleine plastic hoezen zijn beschikbaar voor een gelijktijdige weergave te krijgen .
KeyboardHhistory
typemachines waren de eerste communicatie -instrument om toetsenborden te gebruiken .

De eerste keyboards behoorde tot schrijfmachines , met de vroegste dateren uit de late jaren 1800 door Christopher Latham Sholes . De sleutels waren allemaal in hoofdletters gedrukt en alleen hoofdletters en de sleutels werden in twee rijen van getallen en letters in alfabetische order.The moderne QWERTY- board werd uiteindelijk ontworpen gelegd . Na QWERTY populair werd , een uitvinder kwam uit in de jaren 1930 te beweren dat hij een andere lay-out voor de sleutels die de productiviteit zou toenemen gehad . De nieuwe lay-out van August Dvorak werd opgericht en staat bekend als een vereenvoudigd toetsenbord. De nieuwe layoutm heeft echter niet gekregen populair genoeg om de QWERTY-indeling te vervangen .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een toetsenbord be…
·Hoe maak je een toetsenbord to…
·Hoe kan ik een MacBook Unibody…
·Hoe een muis maken Heb een Lou…
·Hoe te Always On USB op een Th…
·Hoe Vista Wireless Mouse Drive…
·Hoe de batterijen te verandere…
·Hoe kan ik een Acer laptop toe…
·Hoe naar rechts Klik op een Ap…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
Wat betekent 3G Mean op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Toshiba Satellite L355 - WMO.99 Specs 
·Hoe kan ik een Acer Aspire 5100 Upgrade 
·MacBook Pro Display Problemen : Horizont…
·Hoe te Shrink Printer Grootte 
·Hoe je Portable Apps Autorun off van een…
·Hoe maak je een webcam in Vista verwijde…
·Kenmerken van een Webcam 
·Hoe te wijzigen of verwijderen van een D…
·Hoe maak je een schijf unformat 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com