Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
Kan ik Steek mijn externe schijf in mijn Archos 705 ?
De Archos 705 WiFi , uitgebracht in 2007 , is een draagbare videospeler en tablet met web browsing-mogelijkheden , foto- formaat te ondersteunen , Flash game compatibiliteit en ondersteuning voor film huren. In aanvulling op de interne harde schijf en andere externe opslagmogelijkheden , de Archos 705 WiFi stelt gebruikers in staat om media te brengen van een externe harde schijf via een mini-USB -poort . Raadpleeg de handleiding van de tablet voordat u het apparaat aansluit op een externe HD . Gebruik van een externe HD

Om een ​​externe HD aansluiten op uw Archos 705 WiFi , steek het grote uiteinde van een USB -kabel aan op een externe schijf en het smalle uiteinde van de kabel aan op uw tablet via de mini-USB poort aan de onderzijde van het apparaat . Schakel de drive in , indien nodig . Een dubbel browserscherm verschijnen op het scherm van het apparaat , zodat u kopiëren en verplaatsen van bestanden van het ene apparaat naar het andere via slepen en neerzetten . De Archos 705 stelt u in staat om te kopiëren of te verplaatsen enkele items of kopieer alle bestanden in een keer .
Andere externe opslag

Naast de externe harde schijf -aansluitingen , kunt u verbinding de Archos 705 WiFi op uw pc of Mac . Wanneer u verbonden bent , uw computer thuis wezen fungeert als een externe harde schijf , zodat u bestanden op vrijwel dezelfde manier . Via synchronisatie- opties op sommige PC mediaspelers , kunt u de apparaten ingesteld om automatisch media , zoals muziek bestanden te delen . Mini-USB -poort van de Archos 705 ondersteunt ook digitale camera's en kaartlezers .
Interne Harde Schijf

De Archo 's 705 WiFi wordt geleverd met een van de twee interne harde schijven . De 80 - gigabyte-model slaat ongeveer 100 films , 800.000 foto's of 45.000 songs , terwijl de 160 - gigabyte-model slaat ongeveer 200 films , 1.600.000 foto's of 95.000 songs . De hoeveelheid media- apparaat kan opslaan varieert , op basis van de bitrate , coderen kwaliteit , resolutie en grootte van uw mediabestanden . Omdat Archos niet een HD upgrade service te bieden , kan de harde schijf grootte van het apparaat niet worden gewijzigd .
Overwegingen

De Archos 705 wordt aangesloten op externe schijven alleen via USB . Het zal niet werken met Firewire , zodat het overzetten van grote bestanden kan een tijdrovend proces zijn . U kunt geen bestanden groter dan 4 gigabyte aan uw Archos apparaat kopiëren . Al heb je niet nodig om nieuwe drivers te installeren op de computer aansluit , hoeft Archos -apparaten ondersteunen geen verouderde besturingssystemen zoals Windows 95 , 98 , NT of Mac-platforms uit dezelfde tijd . Bij het aansluiten van het apparaat op een computer , altijd verwijderen in de Archos van de computer uit voor u om het verlies van gegevens te voorkomen . USB -poort van de 705 's niet ondersteunt apparaten zoals een muis, toetsenbord , Ethernet -adapter of printer .

Previous: Next:
  tablet-pc's
·Hoe om te gaan terug op een iP…
·IPad Image Display Problemen 
·Hoe kan ik Games op Pandigital…
·Hoe de Dell Streak Root 
·Wat is het verschil tussen een…
·De nadruk in verschillende kle…
·Hoe maak je een Tablet PC gebr…
·Hoe te vervangen Tablet Pen Ti…
·Spelen voor een Tablet Laptop 
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe een harde schijf partitie verwijdere…
·Hoe om uw computer te verbeteren voor Ga…
·Travelstar Dara - 212000 Specificaties 
·Hoe maak je een Epson C88 Ontwapen 
·HP ProLiant 1850R Specs 
·Hoe je Mighty Mouse van Apple afstemmen …
·Unmarked laptop computers zijn bijna noo…
·Hoe Set Up Routers 
·Blade Server Power Eisen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com