Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Servers >> Content
Blade Server Power Eisen
Als u niet een IT-professional , je misschien nog nooit van een blade server gehoord . Samengevat , het is een eenheid combineren van de blade server zaak en de gedeelde voeding met blade modules die onafhankelijk van elkaar functioneren servers in hun eigen recht . Er zijn voordelen en nadelen aan bladeservers , zoals met elke technologie . Veel van de zorgen in verband met blade servers draaien om de unieke en soms moeilijke gespecialiseerde behoefte aan macht . Deze problemen overlappen ook de algemene problemen in het creëren van een datacenter met elk type server architectuur . Voordelen van Blade Type Servers

Een van de belangrijkste attracties van de blade server technologie is dat door het delen van een voeding , kunt u effectief verminderen van de hoeveelheid ruimte die nodig is om een serie servers draaien . Blade servers ook besparen op de extra kosten van de voedingen , onafhankelijke gevallen en bekabeling . Blade servers verbruiken minder stroom per server -eenheid dan onafhankelijke servers omdat ze vereisen minder onderdelen per server . Voor grotere data center applicaties , de hoeveelheid bekabeling gebruikt om heel overweldigend en opgeteld tot aanzienlijke kosten . Een ander voordeel van blade servers is dat individuele messen kan verschillend worden geconfigureerd om verschillende applicatie - gebaseerde functies binnen dezelfde compacte eenheid .
Tegens van Blade Server Architecture

Blade
servers zijn niet perfecte techniek met alle middelen . De grote problemen is dat een blade server -eenheid ontbreekt de redundantie van voedingen die het hosten van een aantal afzonderlijke eenheden zou bieden . Kleinere blade servers draaien op een standaard stopcontact en kleinbedrijf voeding op 120 V , maar kan grotere eenheden met acht of meer bladen 240 V aansluitingen, die afhankelijk van het vermogen mogelijkheden van uw gebouw en de server respectievelijk , kan kostbare renovaties nodig vereisen . Voeg daarbij de frustratie die renovaties zijn niet mogelijk in alle gehuurde en verhuurde ruimtes . Een andere veel voorkomende kritiek op de blade server-architectuur is dat als je eenmaal een blade server geval hebt gekocht , bent u opgesloten in een specifieke bedrijfseigen ontwerp mes . Blade servers zijn ook bekritiseerd omdat een enkele unit falende kan een organisatie op de knieën te brengen , omdat elke storing eenheid zal leiden tot een cascade-effect en stilgelegd meerdere servers .
Elektrische Infrastructuur Zorgen < br >

Er is een zekere mate van overlap tussen de behoeften van blade servers en die van een grootschalige datacenter . Sommige gebouwen zijn gewoon niet uitgerust om de geavanceerde power en data hanteren eisen van een volwaardige server outfit verwerken . Uitgebreide gebouw refits kan onbetaalbaar duur en beschadiging van een bedrijf bottom line te bewijzen , dus een grondige kosten - batenanalyse is belangrijk . Zorg ervoor dat u bedenkt hoeveel totale server blades uw bedrijf nodig heeft en schat de totale stroomverbruik van alle blade server -eenheden , terwijl ook ruimte voor uitbreiding . Als alternatief voor het hosten van een blade server in uw gebouw , of een server voor die kwestie , overwegen off-site hosting , die in veel gevallen kunnen gemakkelijk voldoen aan de behoeften van uw organisatie . Een andere optie is om tijdelijk te hosten van uw servers off - site, terwijl je geleidelijk upgraden gebouw infrastructuur op een meer kosteneffectieve wijze dan wanneer je moest dus 's nachts doen . De eisen van een blade server range van 120 volt bij 15 ampère voor kleinere eenheden om 240v bij 30 ampère .

Previous: Next:
  Servers
·Hoe te MSTDC opnieuw installer…
·Hoe uw eigen Video Server Buil…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe het opzetten van postbusse…
·Hoe te Verified SSL Certificat…
·Hoe het opzetten van een Links…
·MSDE bijwerken naar SQL Server…
·Hoe te configureren een LDAP O…
·Hoe te openen LDAP SSL 
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Is de iPad -lichtnetadapter hetzelfde al…
Hoe je films toevoegen van een server na…
Waarom wordt mijn iPad Say Kan geen verb…
Verbinding maken met een Apple Server Va…
Hoe maak je een iPad Macht Shutdown Prob…
Hoe maak je een iPad integreren met een …
iPad laat me niet Bewerk de SMTP-server 
Streaming films van een server naar een …
  Hardware Articles
·Harde schijven die u kunt gebruiken in e…
·Hoe de Toner Neem een Samsung ML - 2510 
·Hoe maak je een Apple Hard Drive Erase 
·Toshiba 1800 - S207 Specificaties 
·Welk type van de grafische kaart moet ik…
·Hoe te nemen met Firepod 
·Hoe werkt een touchpad functie ? 
·Hoe kan ik een webcam gebruiken op een V…
·Wat is CPU capaciteit ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com