Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
IPad Image Display Problemen
De iPad en iPad 2 samen te voegen het gemak en draagbaarheid van een smartphone met de kracht en functionaliteit van een computer . Het apparaat is 7,3 cm breed en 9,5 cm hoog met het scherm bezetten het grootste deel van die ruimte aan de voorzijde . Dit grote scherm maakt het mogelijk om eenvoudig foto , afbeelding en website bekijken . Af en toe , zou een iPad beeldweergave problemen, die beelden die niet goed weergegeven of problemen met het scherm zelf bevatten vertonen . Vergeling en Dead or Stuck Pixels

Twee beeldweergave problemen
dat iPad gebruikers hebben gemeld worden vergeling en dode pixels . Vergeling verwijst naar een gele tint op het scherm als het toont een afbeelding . Dit gebeurt wanneer de kleefstof gebruikt om de band het glas niet drogen voordat het product wordt geleverd aan een winkel of koper . De vergeling verdwijnt meestal op zijn eigen na een paar dagen .

Dode pixels
zijn kleine vlekken op het scherm die volledig zwart . Alle iPad -schermen zijn opgebouwd uit duizenden kleine puntjes die pixels worden genoemd , die een klein deel uit van een afbeelding geopend op de iPad weer te geven . Als een pixel dood is , verschijnt de afbeelding voor een kleine zwarte vlek hebben waar de dode pixel zich bevindt . Stuck pixels zijn vergelijkbaar met dode pixels . Ze zitten vast op een kleur - ofwel wit , rood , groen of blauw . Dode pixels zijn meestal permanent , maar stak pixels kan zichzelf repareren .
Problemen artikelen Foto

iPads
kunt u opslaan , weergeven en delen van uw digitale foto's . Je zou kunnen problemen ondervinden met de manier waarop de beelden weer te geven . Als alle beelden donker lijken , de helderheid instellingen van het apparaat . Op je iPad , ga naar " Instellingen " en kies " Brightness ". Sleep de schuifknop om de verlichting aan te passen . Als de afbeeldingen worden weergegeven als negatieve beelden of andere problemen , het uitvoeren van een systeem te herstellen of verwijderen dan opnieuw installeren van de software die u gebruikt . Als het probleem aanhoudt , gaat u naar een Apple Store of Apple contact klantenondersteuning . Als uw iPad onder de garantie valt , kan Apple het voor u kosteloos vervangen .
Backlight

ander beeldweergave probleem Ga met de iPad 2 komt voor wanneer de achtergrondverlichting van het apparaat bloedingen op de randen van het scherm . Dit maakt de randen van het beeld er licht en ongelijk in kleur . Dit probleem is niet opgelapt worden . Echter , Apple vervangt iPads die kwam met dit probleem , dus neem het mee naar de Apple Store , waar je het gekocht of contact opnemen met Apple customer support .
Screen

iPads
gebruik een touch- screen technologie , zodat je handen en vingers in contact komen met de iPad scherm wanneer je het gebruikt . Hierdoor wordt het scherm vuil , vet of vlekkerig , vooral wanneer dikwijls gebruikt . Dit kan invloed hebben op hoe afbeeldingen worden weergegeven op het scherm . Koop een klein doekje en veeg het scherm vaak om dit probleem te voorkomen .

Previous: Next:
  tablet-pc's
·Hoe Hard Reset een Pantech Ele…
·Archos 5 Problemen 
·Opties voor DirecTV op de iPad…
·Hoe te Handschrift converteren…
·Tabletten vs Laptops 
·Informatie over Tablet PC 
·Hoe IE Emulate op iPad 
·Mijn Android Tablet wordt niet…
·Hoe om films te downloaden op …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je foto's naar een computer vanaf ee…
·Hoe partitie Seagate External Hard Drive…
·Hoe verander ik de lamp voor een NEC NP …
·Hoe maak je een gescand document te vera…
·De verschillen in de iPad & iPad 3G 
·E5200 vs E7400 Processor 
·Retina Display vs iPad 
·Hoe te 1GB DDR2 -geheugen in een Inspiro…
·Hoe goed Haak een externe harde schijf 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com