Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
Opties voor DirecTV op de iPad
Met de installatie van de DirecTV iPad applicatie , de iPad geeft u vele mogelijkheden voor interactie met en besturen van een assortiment van DirecTV functies . Op het moment van publicatie , de iPad 2 is de meest recente versie van de populaire tablet-computer en is compatibel met de DirecTV iPad app , maar zo is de eerste versie van de iPad . Mogelijkheden bekijken

De DirecTV iPad app stelt u in staat om toegang te krijgen en te bekijken live- tv-programma's overal in uw huis op uw iPad . Terwijl u geen toegang tot alle kanalen die worden aangeboden op uw DirecTV service plan , kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan kanalen , waaronder Fox News , CNN , Animal Planet en Cartoon Network . De DirecTV iPad app kunt u van de tablet op uw TV met de veeg van een vinger , zodat u op te halen op de televisie bekijkt op dezelfde plek waar je gebleven was op de iPad zonder dat u uw TV afstemmen op hetzelfde kanaal .
zoeken en Programmeeropties

uw iPad kan de DirecTV iPad app om te zoeken naar de programmering te gebruiken , waardoor u toegang tot dezelfde 14 - daagse guide aangeboden door de ontvanger van uw TV . Net als de tv -interface , kunt u de iPad gebruiken om aangepaste programmering lijsten maken op basis van verschillende categorieën , zoals sport , muziek en films . U kunt ook het programma van uw receiver digitale videorecorder te programmeren opnemen vanaf elke locatie met behulp van de iPad . In wezen is de DirecTV iPad app maakt van uw mobiele apparaat naar een ander TV voor uw satelliet-tv dienst , zonder te hoeven betalen voor een extra ontvanger .
Allerlei opties

Gebruik je DirecTV app uitgeruste iPad op uw satellietontvanger te bedienen . De app biedt een on - screen afstandsbediening die haar echte wereld tegenhanger lijkt en geeft u dezelfde controle over uw tv- kijken . Bijvoorbeeld , het aanpassen van het ouderlijk toezicht op de iPad en satelliet- ontvanger kan worden gedaan met behulp van de iPad app door de ratings grenzen en het blokkeren van bepaalde zenders . En iPad app - - als u een high- definition ontvanger DirecTV met DVR , kunt u de ontvanger aansluiten op een Wi - Fi-router om nog meer programmeermogelijkheden genieten van online- diensten van de aanbieder , zoals on - demand films en tv-shows .
overwegingen

met behulp van de iPad om live tv te kijken kan alleen gedaan worden in uw huis met behulp van Wi - Fi-verbinding van de high - definition DVR ontvanger . De connection kit kan worden geïnstalleerd door u of door een geautoriseerde installateur , maar als je laat de technicus het doen , kan je extra kosten . Met de Wi - Fi- verbinding tot stand gebracht , kunt u ook de DirecTV iPad app te gebruiken om YouTube -video content te bekijken , maar niet in hoge definitie , tenzij de video werd opgenomen met behulp van high - definition apparatuur .
< Br >

Previous: Next:
  tablet-pc's
·De Open File Size op een Apple…
·Hoe om notities te maken op de…
·Help met een Samsung Galaxy Ta…
·Hoe te Graphics Design for iPa…
·iPod Touch Vs . Android 
·Hoe te herstellen van een Texa…
·Hoe kan ik een document scanne…
·Tips over het gebruik van een …
·HP iPAQ h6300 Specs 
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe de Password Reset voor My Passport E…
·Hoe maak je een Phoenix BIOS opmaken in …
·Hoe te installeren EDUP Wireless 
·Hoe je de juiste drivers te vinden voor …
·Hoe Set Up Time Capsule met een bestaand…
·Hoe een HP computer te kopen 
·Hoe de HD verwijderen op een Averatec 32…
·Hoe je 3G Access op uw iPad Get 
·Hoe maak je een Microsoft Natural Wirele…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com