Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe je harde schijven Clone Onto USB Drives
Het maken van kopieën van bestanden zal niet helpen als de hele harde schijf ontwikkelt een probleem en zorgt ervoor dat het besturingssysteem op het om niet goed te werken . Het maken van een exacte kopie of kloon , van een harde schijf op een externe USB harde schijf bewaart het origineel in het geval een schijf fouten moeten voorkomen en beschadiging van de aandrijving . Er zijn een aantal Clone kopieerprogramma's beschikbaar voor zowel Mac als pc's die een harde schijf zal klonen op een externe USB harde schijf . De Clone kopieerprogramma's werken allemaal op dezelfde manier die geen computer deskundigheid om te gebruiken vereist . Instructies
1

Bevestig een uiteinde van de USB- kabel aan op de uitgang van de USB- harde schijf . Bevestig het andere uiteinde van de USB -kabel aan op een USB-poort op de computer . Wacht tot het pictogram van de USB- harde schijf te verschijnen op het bureaublad van de computer . Kopen van 2

Download een Clone kopieerprogramma naar het bureaublad van de computer , zoals de gratis proefversie van Carbon Copy Clone voor de Mac of de gratis EASEUS Disk Copy voor een PC ( zie de links in Resources ) . Dubbelklik op het pictogram van de Clone kopieerprogramma wanneer deze volledig is gedownload . Volg de menu's om het programma te installeren op de harde schijf van de computer . Herstart de PC .
3

Voer het Clone kopieerprogramma . Selecteer de harde schijf van de computer uit het drop down menu onder het tabblad " Source Disk " . Selecteer de naam van de USB- harde schijf uit het drop down menu onder het tabblad " Target Disk " .
4

Klik op het selectievakje naast de naam van de harde schijf van de computer in de kolom onder het " Source Disk " tab om de hele harde schijf voor wordt gekloond selecteren .
5

Selecteer " Backup alles " of" Clone "uit het drop down menu onder het tabblad" Target Disk " .
< br > 6

Klik op de " Clone " knop aan de onderkant van de Clone kopieerprogramma . Klik op " Ja" in het bevestigingsvenster dat verschijnt .
7

Quit de Clone kopieerprogramma zodra het proces is voltooid . Sleep het pictogram van de USB harde schijf naar de prullenmand als op een Mac of klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de USB- harde schijf en selecteer " Eject " als op een pc . Koppel de USB-kabel van de USB- harde schijf en uit de USB- poort van de computer .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe kan ik extra interne SATA-…
·Hoe sluit ik een Desktop Hard …
·Definitie van een CMOS-batteri…
·Hoe Hook Up een Sata DVD naar …
·Elektronische apparaten zoals …
·Hoe maak je een Flash Memory S…
·Hoe je Niet-toegewezen ruimte …
·Het bouwen van een Car PC 
·Basics in Computer Hardware 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hakko 903 Tips 
·Hoe maak je verbinding een C19 tot een C…
·Hoe te doneren Gebruikt Printers 
·Dell Latitude C840 Specificaties 
·Wat zijn de beste Bluetooth muizen ? 
·Aanwijzingen voor een Nurit 8000 
·Hoe maak je een harde schijf kopiëren v…
·Hoe te Macbook Dual Boot verdienen met W…
·Hoe te herstellen van de Repeat Rate op …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com