Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een Flash Memory Stick gebruiken als een harde schijf
Ook bekend als een "USB stick " of een " Memory Stick ", een flash drive is een zakformaat opslagapparaat dat kan variëren in capaciteit en prijs . Als je een grotere schijf ( meer dan 32 GB of zo ) , kun je eigenlijk gebruiken als een externe harde schijf . Kopiëren van uw hele harde schijf naar de flash drive kan worden gedaan in slechts een paar klikken . Toekomstige updates zijn net zo eenvoudig , omdat de computer niet zal weten te re - bestanden kopiëren naar de schijf die er al zijn , zodat u dezelfde eenvoudig proces herhalen om de drive te werken . Wat je nodig hebt
USB flash drive ( zie bronnen )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepalen hoeveel van uw primaire harde schijf die u gebruikt , zodat u zult weet hoe groot van een flash drive die je nodig hebt . In Windows , opent u het menu Start en klik op ' Deze computer '. Klik op uw harde schijf . Trek de " vrije ruimte" van de " Totale grootte " in het vak " Details " om te bepalen hoeveel van uw harde schijf die u gebruikt . Voor Macs , dit is nog eenvoudiger . Klik op het menu "Apple " en scroll naar beneden naar " Over deze Mac". Gebruik van de harde schijf ligt ongeveer halverwege het dialoogvenster . Kopen van 2

Koop een USB flash drive , hetzij bij uw lokale elektronica winkel of op een van de in Resources vermeld online verkopers . Het is beter om te veel opslag te krijgen dan te weinig . Maten zo groot als 128GB beschikbaar zijn vanaf augustus 2010.
3

Sluit uw flash-drive in de USB- poort van uw computer . In Windows , opent u het menu 'Start' en klik op ' Deze computer '. Rechtermuisknop op uw harde schijf en kies 'Kopiëren'. Rechtermuisknop op uw USB flash drive en klik op ' Plakken'. Voor Macs , het openstellen van de " Finder " en ga naar " Devices ". Sleep uw harde schijf in uw flash drive . Niet los te koppelen tot uw systeem informeert u het proces klaar is in beide gevallen .
4

Back - up van uw gegevens zoals je door het proces te herhalen als u meer data toevoegen . Wanneer uw computer merkt dat je het kopiëren van gegevens die al op de flash drive , zal het u vragen of u wilt afzien van het kopiëren van de gegevens , zodat u kunt blijven maken van de " copy - paste" methoden of "drag and drop " zonder enige extra inspanning of zorg .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een schijf partiti…
·Hoe maak je een Maxtor harde s…
·Het verschil tussen Xeon en It…
·Hoe USB -opslagapparaten te ge…
·Hitachi schijf Gereedschap 
·Harde Schijven Explained 
·Toegang krijgen tot USB-drives…
·Hoe om te upgraden voor 8x sch…
·Hoe een gepartitioneerde schij…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te vet vlekken te verwijderen Van ee…
·Hoe te verbinden de seriële poort op ee…
·Compaq Armada 1580DMT Specificaties 
·What Do 32 - bits en 64 - bits Mean 
·Hoe je de harde schijf te verwijderen va…
·Hoe maak je een Vista- laptop gebruiken …
·Hoe maak je een robot bouwen Goedkoop 
·Hoe kan ik een nieuwe videokaart install…
·Hoe Set Up Date voor HP J4680 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com