Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Top Kwaliteit Photo Scanners
Digitale camera's zijn gemeengoed geworden , en de mensen zijn gewend geraakt aan de voordelen van het hebben van foto's opgeslagen als digitale fotobestanden . Als de voordelen van digitale foto's duidelijker geworden , velen zijn ook op zoek naar manieren om oudere familiefoto's te bewaren . Er zijn vele top kwaliteit foto scanners beschikbaar voor thuisgebruikers die willen familiefoto's om te zetten naar digitaal. Epson Perfection V700 Photo

ConsumerSearch
beoordeelden de Epson Perfection V700 als de beste scanner voor gevorderde hobbyist en professioneel gebruik . Het kan foto's scannen tot 4800 dpi schaal en proces dia's en film bij 6400 dpi met de meegeleverde adapters . Functies omvatten de mogelijkheid om digitaal te krassen en stof te verwijderen van afbeeldingen , en de mogelijkheid van het instellen van meerdere gebruikersprofielen . Het komt ook met een geavanceerde softwarepakket voor het bewerken en retoucheren . Er is geen feeder echter dat elk document individueel worden behandeld . Voor de occasionele gebruiker , de resolutie 6400 dpi is overbodig , en de gemiddelde $ 550 prijs kan de Epson Perfection V700 weerhouden om een eerste keuze voor sommigen. Er zijn verschillende andere modellen in de Epson Perfection lijn die mogelijk meer geschikt voor minder gevorderde of occasionele gebruikers .
Pandigital Photolink One - Touch Scanner

Pandigital
is grotendeels bekend voor digitale fotolijsten , maar ze maken ook foto scanners . Deze goedkope handheld scanners zijn ontworpen voor kleine foto's , maximaal 5 x 7 . De Pandigital Photolink heeft een ingebouwde geheugenkaartlezer die een van vijf verschillende mediatypen ondersteunt , en scant rechtstreeks naar de geheugenkaart . Het scant snel , het verwerken van de meeste foto's binnen een paar seconden. Recensenten geven deze sheet - fed scanner hoge scores voor gebruiksgemak en draagbaarheid , en de prijs zal aantrekkelijk voor casual gebruikers. Een nadeel voor de Pandigital Photolink , echter, is dat het niet direct kan worden aangesloten op uw computer . Scans moeten worden opgeslagen op de geheugenkaart , hoewel ze kunnen worden gedownload via USB op de computer . Sommige recensenten hebben ook geklaagd over lijnen en vervorming in de scans bij sommige modellen , vooral na herhaald gebruik .
Nikon Super Coolscan Reeks

Als makers van zeer over camera's en fotoapparatuur , is het waarschijnlijk niet verwonderlijk dat Nikon maakt ook een top rated fotoscanner . Ze bieden een hoge resolutie , en de Coolscan aankan niet alleen foto's , maar 35mm dia's en negatieven ook, en het komt met editing software geschikt voor de gevorderde en professionele gebruikers . Scannen varieert van ongeveer 30 seconden tot ongeveer drie minuten , afhankelijk van de gekozen opties op de scan . De Coolscan maakt ook subtiele kleuren goed vanwege de ED- glas dat wordt gebruikt voor de flatbed . De Coolscan is duurder dan veel scanners , waardoor het meer geschikt voor gevorderde hobbyisten en professionele gebruikers .
HP Scanjet Photo Scanners

Hewlett Packard heeft een verscheidenheid aan scanners in hun Scanjet serie , die meestal relatief goedkoop scanners geschikt voor hobbyisten en occasionele gebruikers . Specificaties variëren met model , maar de meeste van deze flat - bed scanners scannen tot 4800 dpi . Ze komen gebundeld met eenvoudig te gebruiken software voor basis retoucheren van foto's , zoals het verwijderen van krassen , het aanpassen van kleur , en het corrigeren van rode ogen . Scanjets eenvoudig aansluiten op uw computer met hi - speed USB-kabels , en velen ook kan worden gebruikt voor zwart -wit fotokopieën . De meeste modellen kunnen dia's en negatieven

verwerken , maar zal produceren de beste resultaten met foto's .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe kan ik een HP scanner Prob…
·Hoe maak je een Visioneer Scan…
·De beste kleurenscanner kopiee…
·Hoe te Dots Verwijder voor kra…
·Scannen van een document Origi…
·Brother MFC - 240C Scan instru…
·Vergelijking van Digital Scan …
·Hoe maak je een scanner instal…
·Hoe maak je een scanner te Dus…
  Related Articles
Hoe maak je een foto op een iPad 
Hoe te Fotoalbums krijgen op het iPad 
Hoe maak je een foto in een IPad verberg…
Hoe maak je een fotoalbum maken voor een…
Hoe maak je een foto op Facebook Van de …
Hoe een Individual Foto op een iPad 
Hoe maak je een fotoalbum op een iPad sy…
Hoe maak je een Facebook-foto bijsnijden…
Het overzetten van een Photo Van iPhoto …
  Hardware Articles
·Xeon 3210 Specificaties 
·Hoe kan ik een wachtwoord op mijn laptop…
·Hoe kan ik een Toshiba Laptop LCD Scherm…
·Hoe maak je een 2011 Kaspersky 11.0.1.40…
·Mijn laptop is traag laden van applicati…
·Hoe de Aquagate Viva Sapphire ATI Radeon…
·Averatec Notebook Problemen 
·Hoe naar Mount een Circuit Board 
·Hoe DVD - R schijven wissen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com