Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe Vergelijk Scanners
Computer scanners geven u de mogelijkheid om documenten of foto's rechtstreeks naar uw computer . Zodra de documenten zijn verzonden kunt u ze vervolgens te bewerken met fotobewerkingssoftware of stuur ze naar je vrienden in een e-mail . Er zijn een groot aantal scanners beschikbaar zijn op de markt en elk van hen komt met een ander prijskaartje . Voordat u uw uiteindelijke beslissing die je zult willen ervoor zorgen dat u goed alle verschillende scanner opties vergeleken . Instructies

Nota 1 down hardware specificaties van de computer voordat u het vergelijken van scanners om zorg ervoor dat je een scanner die compatibel is met uw apparaat . Open de balk Start en klik op " Configuratiescherm " en vervolgens " Systeem " om de specificaties die u nodig hebt te vinden . Kopen van 2

Schrijf snelheid van de processor , harde schijf ruimte en de hoeveelheid RAM-geheugen beschikbaar op uw computer . Bedenk welke soorten beelden die u scant , zoals tekstdocumenten , foto's , dia's , of boekpagina's die foto's hebben .
3

Controleer de resolutie van de scanner . Kies een scanner met een hogere resolutie als u scant voornamelijk foto's of afbeeldingen met veel verschillende kleuren . Vergeet niet dat een hogere resolutie zal ook betekenen dat je in staat om de gescande afbeelding groter te maken zonder verlies van duidelijkheid zal zijn .
4

Let op de grootte van lade van de scanner . Overwegen als u een scanner die een lade groot genoeg is om te scannen via formaat documenten of als het kan alleen vallen normaal 8 1/2 X 11 - inch documenten heeft behoefte .
5

Kijk om te zien of de scanner heeft een aparte ruimte voor het voeden in meerdere dia's tegelijk . De meeste scanners hebben de mogelijkheid om dia's te scannen , maar als je veel verschillende dia's die moeten worden gescand, kunt u de extra dia voeden functie voor snellere en hogere kwaliteit scannen .
6

Zoek uit wat voor soort van de connector van de scanner gebruikt . De meeste scanners zal gebruik maken van een standaard USB-poort , maar anderen kunnen verschillende soorten aansluitingen die niet compatibel zijn met uw computer mogelijk hebben .
7

Controleer de minimale hardware-eisen op de achterkant van de verpakking van de scanner . Vergelijk ze met de specificaties van de computer die u eerder hebt opgeschreven om te controleren of de scanner werkt met uw systeem .

Previous: Next:
  Scanners
·Maak eigen CD etiketten Van Al…
·Hoe u de HP 7110 scanner 's Wo…
·Functies van een veiligheidsin…
·Tips voor het scannen van docu…
·Hoe te verbinden de Scanjet 55…
·Hoe maak je een aantal foto's …
·Hoe je het touchscreen van een…
·Canon CanoScan N650U Specifica…
·Hoe maak je een scanner In CS3…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP 895cxi printer resette…
·Wat is een Span Port ? 
·Heeft Asus P5K - E ondersteuning een 64 …
·Hoe te XPS M1330 Format 
·Hoe de PenPlus Feature gebruiken op mijn…
·Hoe de Lexmark X5070 Ink Level Reset 
·Wat is een diskette 
·Mini Computer Definitie 
·SpeedTouch 585 V6 Installatie & Set -Up …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com