Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe werkt een magnetron Radiometer werk?
Magnetron radiometers maatregel elektromagnetische energie en het verzamelen van atmosferische data . Oceaan temperaturen , waterdampgehalte en wind worden gemeten door microgolf radiometers . NASA heeft geïntegreerd het scannen Multi - channel Microwave Radiometer ( SMMR ) op satellieten om het oppervlak en de atmosfeer te scannen met magnetron antennes . Microgolf radiometers helpen wetenschappers studie weersomstandigheden en oceanografie . Hardware

De SMMR instrument bestaat uit vijf hardware systemen : een antenne-installatie , de scanner , een RF -module , een elektronica -module en een voedingsmodule . De RF- module bevat voorversterkers en oscillatoren , terwijl de elektronica module huizen versterkers en een post - detectiesysteem , en de stroomvoorziening geregeld het proces . De antenne , scanner , RF-module en de hemel hoorn elementen zijn gemonteerd , uitgelijnd en gekalibreerd op een platform , terwijl de elektronica en de voeding modules worden geïnstalleerd als afzonderlijke eenheden .
Satellite Scanning

De SMMR meet vijf magnetron golflengtes via zijn tien kanalen . Het instrument bestaat uit antennes en reflectors rond een multifrequentie horn . Een antenne subsysteem concentreert de macht in het voer hoorn , die meerdere frequenties weerspiegelt . Tijdens het gebruik ervan op satellieten , werd SMMR gegevens die naar de Meteorologisch Operations Control Center ( MetOCC ) en vervolgens overgebracht naar het Science and Applications Computer Center ( Sacc ) waar de gegevens werd verwerkt . De SMMR beslaat meerdere golflengte scannen op 6,5 km per seconde en een scantijd van ongeveer 4 seconden .
Calibration

Magnetron radiometers maatregel temperatuur
aangeeft in graden Kelvin . Meerdere variabelen invloed kalibratie zoals de hoeveelheid energie de antenne zendt de ontvanger. Antenne aanpassingen moeten worden gemaakt soms als gevolg van golf polarisatie , waarbij golven bewegen in een horizontale of verticale richting . Een andere kalibratiefactor is impedantie matching om rekening te houden voor het evenwicht van energie belasting en absorptie door de antenne .
Geavanceerd Magnetron Radiometers

Een geavanceerde Microwave Radiometer ( AMR ) meet atmosferische waterdampgehalte van de effecten op radar signalen te bepalen . De AMR ontvangt straling signalen gereflecteerd door de oceaan bij frequenties van 18,7 en 34 GHz . De belangrijkste frequentie van deze radiometer is 23,8 GHz , die waterdamp meet . Zeeoppervlak wind worden ontvangen op 18.7 GHz , terwijl de 34 GHz- kanaal corrigeert bewolkte omstandigheden . De combinatie van frequenties produceert gegevens voor het meten van het gehalte aan waterdamp .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe maak je een flatbed scanne…
·Hoe te Gescande documenten mak…
·Hoe de HP Scanjet 5370C bijwer…
·Scannen Post bij het postkanto…
·Scannen Pearlized Foto 
·Barcode Scanner Usage Tips 
·Twee hoofdtypen van Scanners 
·Hoe Set Up Scanner voor HP 455…
·Hoe Hook Up een scanner op een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te weten of uw grafische kaart draai…
·Hoe kan ik een Eee PC Upgrade 901 
·Over Western Externe Harde Schijven 
·Hoe maak je een Binary Adder Build 
·Hoe kan ik een Acer -computer herstellen…
·Hoe je DSL Installeren vanaf een ISO- be…
·Hoe maak je een Intel 6600 CPU Fan 
·Hoe een Uninterruptible Power Supply Bui…
·Hoe kan ik extra geheugen installeren op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com