Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Hoe een Uninterruptible Power Supply Build
Een noodvoeding of UPS , is cruciaal voor de bescherming van kritieke gegevens die anders verloren zouden gaan in geval van een stroomstoring . Hier is hoe je je eigen noodvoeding te bouwen . Instructies
1

Kies uw batterijen . Als het gewicht is over het algemeen geen probleem , een UPS gebruikt bijna altijd lood-zuur batterijen , vanwege hun lage prijs en hoge capaciteit . Sealed Lead Acid ( SLA ) accu's zijn gemakkelijk te vinden , goedkoop en makkelijk te gebruiken . Echter , kunnen natte cell batterijen veel betere prestaties te geven . Door hun waterstof ontluchting en noodzaak voor het bijvullen , dient natte accu's alleen worden gebruikt door degenen die bekend zijn met hun kenmerken . Kopen van 2

Selecteer een voeding om de batterijen op te laden met . Tenzij de lader is bijzonder geavanceerde ( en dure ) , zal het waarschijnlijk een " float " lader die constante spanning gelijk aan volledig opgeladen spanning van de specifieke accu 's levert zijn. Dit betekent dat u door het verhogen van de spanning voor een paar uur om de 6 maanden zal moeten handmatig top - up van uw batterijen ' lading .
3

Controleer of uw voeding zal toestaan ​​dat een omgekeerde stroom er doorheen . Dit is wat er zal gebeuren als de stroom uitvalt . Als de lader omgekeerde huidige bescherming heeft, dan moet u een batterij isolator krijgen , hetzij van het type bedoeld voor multi - accu voertuigen of gewoon een grote diode .
4

Kies uit een omvormer , die zal DC om naar AC van uw accu te zetten . Ervoor te zorgen dat zowel de volt - ampère genoeg om uw apparaten draaien , en dat de surge volt - ampère zijn genoeg om de macht spike veel apparaten verwerken vereisen bij het opstarten zal zijn .
5

Krijg al uw draden , kabels en zekeringen die u nodig hebt om uw systeem aan te sluiten . Zorg ervoor dat uw stroomkabel is dik genoeg om de versterkers te behandelen . Een bus bar zal u helpen om uw kabels te organiseren .
6

Doe je beschermende kleding . Je zult oogbescherming nodig bij het hanteren van de batterijen . Niet- geleidende handschoenen zijn een optie als u wilt extra veilig te zijn . Verwijder alle sieraden .
7

Sluit uw systeem . Bevestig de laadkabels aan de batterijen , ervoor te zorgen dat je hebt de juiste polariteit aangesloten . Sluit de lader aan op een stopcontact trekken . Haak uw omvormer tot uw batterijen , en uw apparaten aansluiten op de omvormer . Wacht tot de accu's op te laden .
8

Test het systeem door het loskoppelen van de lader uit het stopcontact .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Wat is een Power Supply Unit ?…
·Hoe maak je een Presario 2100 …
·Hoe maak je een Ventilatorvoed…
·Hoe de AC -adapter op een Comp…
·De Thinkpad accu niet opladen 
·Hoe maak je een Power Supply t…
·Hoe je computers die Zet zich …
·Hoe je problemen Moederbord vo…
·Hoe maak je een Center Avery L…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een goedkope Custom Computer …
·Hoe de harde schijf voor een HP Pavilion…
·Waarom is mijn harde schijf Als de compu…
·Hoe de zorg voor Tablet Notebooks 
·Universele Laptop Adapter Tips 
·Hoe de Verbatim Store ' n' Go Gebruik 
·Asus M2V Specificaties 
·Hoe maak je een Brother MFC - 665CW Prin…
·Hoe te lokaliseren een CMOS-batterij 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com