Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Compaq Presario Functietoetsen Uitleg
Compaq Presario computers bieden gebruikers een rij functietoetsen voor extra toetsenbord functionaliteit . Functietoetsen kan een tweeledig doel dienen als goed. Functietoetsen bevinden zich aan de bovenkant van de Compaq Presario toetsenborden . Door te leren hoe functietoetsen werken op een Compaq Presario u kunt profiteren van tijdbesparende sneltoetsen . Doel

Met functietoetsen voor toegang tot menu's , wijzigingen opslaan en het creëren van sneltoetsen . Diverse applicaties , waaronder Microsoft Office , kunt u een functietoets als sneltoets voor het uitvoeren van specifieke taken te selecteren . Deze instellingen zijn meestal te vinden onder het menu Extra , instellingen of menu Bestand .

Elke Compaq Presario computer heeft twaalf functietoetsen . De meest gebruikte toetsen " F2 ", " F8 ", " F10 " en " F12 ". De eerste drie worden voornamelijk gebruikt voor toegang tot en gebruik van de Compaq BIOS . " F12 " wordt gebruikt om toegang te krijgen tot een set run van opties tijdens het opstartproces .
Hoe toegang

Access functietoetsen
op een Compaq Presario door op een van de toetsen op de bovenste rij van het toetsenbord . Toegang tot de sleutel tweeledig doel door eerst op de toets " Fn " gelegen op de onderste rij toetsen . Gebruik functietoetsen zoals sneltoetsen door hen op elk moment , terwijl in de gewenste toepassing te drukken . Vergeet niet , moet u deze eerst instellen als sneltoetsen .

Notitiekaarten dat sommige programma's al kunnen bepaalde functietoetsen instellen als sneltoetsen . Open menu's en bekijk de sneltoetsen naast elk menu- item voor het instellen van uw eigen snelkoppelingen .
Dual Gebruikt

Elke functietoets heeft een dubbele gebruik . Druk op " Fn " plus de gewenste functietoets voor de toets ander gebruik . Onder elke functie nummer is een kleine afbeelding in een vierkant of rechthoek . Dit dicteert het tweeërlei gebruik. " F1 " opent hulp en ondersteuning . " F2 " dient als een printer snelkoppeling . Open uw homepage door op " F3 . " Als u twee beeldschermen gebruikt , schakelen tussen beeldschermen met behulp van " F4 . " " F5 " zet de computer in de stand- by modus . Snel je computer te vergrendelen door op " F6 . " " F7 " en " F8 " contrast van het scherm aanpassen . Afspelen en pauzeren uw muziek in Windows Media Player of andere standaard mediaspeler met " F9 . " Druk op " F10 " om te stoppen met het afspelen van media . Ga vooruit of terug te spoelen media met " F11 " en " F12 ".
Other " Fn " Sleutels

Naast de functietoetsen , de toets " Fn " is biedt ook andere toetsen met een dubbel gebruik . Elke sleutel met een klein vierkantje op de toets heeft een tweeledig doel , zoals de " scroll ", "invoegen " en " delete " -knoppen . Omdat laptop toetsenborden hebben geen nummer pads , bepaalde toetsen dienen als het numerieke toetsenblok door op de toets " Fn " .

Previous: Next:
  Computer Drives
·De beste Data Recovery voor Ut…
·Hoe naar Mount een radiator op…
·Hoe de Wattage van een PC Bere…
·Hoe maak je een SATA harde sch…
·Kabel Thermische weerstand Pro…
·Hoe de batterijen Doe in een T…
·Hoe te Axxo films te branden 
·Hoe te verwijderen Drive D Na …
·Intel Centrino Vs . Intel Duo …
  Related Articles
Heeft de iPad Functie Als een computer 
Hoe maak ik verbinding met een Compaq -d…
Hoe u de Compaq Splash Screen Verwijdere…
Hoe maak je een grafische kaart te insta…
Een grafische kaart te installeren in ee…
Hoe maak je een grafische kaart te insta…
Hoe maak je een grafische kaart functie …
DIY grafische kaart Installatie voor de …
Hoe maak je een videokaart installeren i…
  Hardware Articles
·Hoe bestanden Append een DVD 
·Hoe kan ik een printer gebruiken om een …
·Inspiron B130 Speaker Reparatievoorschri…
·Hoe kan ik Installeren Mijn HP All - in …
·Hoe naar Key Strokes Bereken Per Uur 
·Hoe te Ribbon Cable Installeer Volgens d…
·Hoe maak je een chip resetten op gebruik…
·Soorten Computer Moederborden 
·Refill Aanwijzingen voor Lexmark inkjet …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com