Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Computer Processoren Explained
Binnen elke computer , een klein brein aan het werk is . Processor van de computer is verantwoordelijk voor het uitvoeren van berekeningen zowel eenvoudige als complexe en is een van de belangrijkste onderdelen van een computersysteem . Hoewel deze apparaten aanzienlijk in de afgelopen decennia zijn veranderd , is hun functie in wezen hetzelfde gebleven . Geschiedenis

Vóór de komst van moderne computerprocessor , grote computers zoals ENIAC moest worden bedraad om verschillende berekeningen uitvoeren . Ze gebruikten vacuümbuizen om deze taak te voltooien , die niet gemakkelijk kunnen worden hergebruikt voor een andere baan en nooit op de vlieg . Dit leidde tot een grote hoeveelheid inspanning om elke verandering en beperkte ENIAC en haar neven te lopen slechts een enkel programma op een moment .
Microprocessors

In de komende decennia , de uitvinding van de transistor en de vooruitgang in de technologie mag de rekenkracht van ENIAC te worden verplaatst naar een enkele chip . Dit ontwerp was veel efficiënter , en het stond verwerking snelheden die ongehoord van slechts een paar jaar eerder zou zijn geweest .
Processtappen

Alle berekeningen die een processor presteert echt opgebouwd uit kleine , eenvoudige stappen . Door het ontwerpen van processoren die manier kan een enkele chip worden gebouwd elk type verzoek te voldoen , waardoor het mogelijk voor computers om complexe programma's. De stappen die een processor neemt , in volgorde, zijn te halen een instructie , decoderen de betekenis ervan , voert u de instructie , en schrijf de resultaten terug naar een vorm van geheugen .
Performing Math
Alle p wiskundige bewerkingen uitgevoerd in een processor worden door een enkel deel van de processor genaamd de rekenkundige logische eenheid ( ALU ) . Deze kleine schakeling bevat voldoende logica om eenvoudige wiskundige bewerkingen uit te voeren en de resultaten terug te keren naar de processor . Door het uitvoeren van herhaalde eenvoudige bewerkingen zoals optellen , kunnen complexe problemen zoals het vinden van vierkantswortels worden opgelost .
Multitasking

Processors
eigenlijk geen idee welke taak ze op dit moment presteren . Hun hele taak is om gewoon nemen een instructie , uitvoeren , en schrijf het resultaat terug in het geheugen . In een proces genaamd taak schakelen , besturingssystemen profiteren van dit feit , zodat multitasking op computers . Door het stellen van processoren op een andere set van instructies om de paar milliseconden te voeren , besturingssystemen te creëren de illusie dat er meer dan een programma wordt uitgevoerd op een moment .
Multicores

het centrale deel van een processor die instructies uitvoert daadwerkelijk wordt een kern. In de afgelopen jaren is de focus van de technologische ontwikkeling geweest op het vergroten van het aantal beschikbare cores in een processor . Hierdoor kan een computer transparante breken grote problemen en hen onder de kernen in de processor verdelen , het verminderen van de hoeveelheid tijd die nodig is om berekeningen uit te voeren . Dit heeft het effect van het versnellen van uw computer , met name bij het gebruik van verschillende programma's .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe maak je een computer onlin…
·Hoe Vergelijk HP Computer Spec…
·Hoe je naar Setup op een Dell …
·Hoe maak je een Compaq 5320Us …
·Hoe maak je een tweede process…
·Hoe te Knipperende Ogen in Ali…
·Hoe maak je verbinding een HP …
·Wat gebeurt er als mijn PC Int…
·Hoe maak je verbinding een XFX…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
Hoe je foto's kopiëren vanaf een comput…
Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
  Hardware Articles
·Hoe maak je animaties opslaan naar een F…
·Het toetsenbord wijzigen op een jailbrok…
·HDMI moederborden met ondersteuning voor…
·Toshiba DP 6570 Installatie 
·8 redenen om een ​​iPad 
·Hoe een infrarood Apple Remote gebruiken…
·Moederbord Specificaties voor de HP HDX …
·Hoe je inkt vervangen in een Lexmark X34…
·Wat te doen met oude computers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com