Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe maak je een Canon ScanFront 220p Problemen
De Canon ScanFront 220p is een netwerkscanner , wat betekent dat het wordt aangesloten op een netwerk in plaats van een enkele computer . Dit maakt het gemakkelijk voor meerdere gebruikers hardware te gebruiken . De ScanFront 220P kunt gescande documenten naar een netwerkserver of naar een specifieke computer , het kan ook de bestanden rechtstreeks uploaden naar een FTP-server . Soms kan een bestand kan niet aankomen op de juiste bestemming of het zou verschijnen met vreemde gebreken , zoals donkere lijnen . Canon biedt een gedetailleerde lijst van technieken in de ScanFront 220p handleiding voor probleemoplossing die u kunt uitproberen voordat u belt de klantenservice . Instructies
Eenvoudige problemen oplossen
1

Inspecteer draden van de ScanFront om ervoor te zorgen dat alle kabels correct is aangesloten . Controleer het netsnoer en zorg dat is aangesloten op een stopcontact of een overspanningsbeveiliging , ook , controleren of de overspanningsbeveiliging is aangesloten en ingeschakeld , indien van toepassing . Controleer of de Ethernet-kabel voor een goede aansluiting aan beide uiteinden . Kopen van 2

Veeg het glas scannen bed met een droge microfiber doek om stof en vlekken die de kwaliteit van gescande documenten en afbeeldingen kunnen degraderen verwijderen . < Br >
3

Reinig de rollen om papierstoringen te voorkomen . Til de vergrendeling niveau en til het gehele paneel om de rollen bloot . Spuit de rollen schoon met perslucht . Aanschaffen en installeren van een roller vervangende kit als het reinigen van de rollen niet aan het papier te stoppen .

Fan 4 de pagina's die u gaat scannen te verwijderen statische en te voorkomen dat meerdere pagina's wordt in de scanner gevoerd tegelijk.
5

Stel de juiste datum en tijd op de ScanFront 220p met behulp van het touch - screen bedieningspaneel. Dit zal ervoor zorgen dat de datum en tijd afdrukken correct op gescande documenten .
6

Vraag de beheerder van de scanner over een netwerk beperkingen ingeschakeld op het apparaat , als u niet de beheerder . De admin kan bepaalde beperkingen , zoals het niet toestaan ​​scannen direct vanuit het startscherm , wat kan resulteren in duidelijke fouten bij het uitvoeren van bepaalde functies in te stellen . Vraag de admin om deze beperkingen indien nodig te verwijderen .
Netwerk Problemen
7

Controleer de netwerkinstellingen voor de transfer opties die u probeert te gebruiken . Bijvoorbeeld , als u probeert om een gescand document versturen , maar de ontvanger niet heeft ontvangen , zorg ervoor dat het e-mailadres correct was in de scanner ingevoerd.
8

Vraag de beheerder of hij toegang heeft en het veranderen van de scanner over het netwerk als u het ontvangen van een " Inloggen mislukt " bericht . De beheerder kan het bijwerken van de firmware van de scanner over het netwerk , bijvoorbeeld , die tijdelijk het apparaat uit te schakelen .
9

Wijzig uw besparing bestemming als u bent gewaarschuwd dat het gescande document niet kan worden opgeslagen en de scan is afgebroken . Deze fout kan het gevolg zijn van een poging om het document op te slaan in een gedeelde locatie waarvoor u niet over de juiste machtigingen beschikt .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe kwaliteit Problemen op een…
·Hoe maak je een Nikon LS2000 s…
·Hoe te negatieven kopiëren op…
·Hoe maak je een scanner dia-ad…
·Software voor de Umax 3450 Sca…
·Hoe maak je een digitale scann…
·Hoe te Glossy Pictures Scan 
·Hoe maak je een scanner kalibr…
·De Best Home Scanners 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je ATI wijzigen in het BIOS 
·Hoe maak je een HD- Out van een Compaq P…
·Hoe een printer te gebruiken met mijn Ne…
·Wat is een SSE2 Processor 
·Hoe de Memory Divider wijzigen voor een …
·Inspiron 5100 Zal niet Power Up 
·Hoe maak je verbinding een Data Card 
·Hoe kan ik een testpagina Run op een Hew…
·Hoe de CMOS resetten op een Dell 8200 PC…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com