Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe te NeatWorks ontvangst Scanner Gebruik
NeatWorks is een softwarepakket wordt gebruikt om documenten te scannen , zoals kwitanties , brieven en visitekaartjes . Het kan ook worden gebruikt om PDF-bestanden voor het eenvoudig bekijken creëren . De NeatWorks software werd ontwikkeld door de Neat Company , voorheen bekend als NeatReceipts . Het bedrijf is gespecialiseerd in het scannen en het organiseren van ontvangst papierwerk en onkostennota's . In de loop der jaren hebben zij de omvang van de NeatWorks software te omvatten andere het scannen van documenten en het organiseren hebben verbreed . De Quick Scan Center -functionaliteit van de NeatWorks software kan helpen om de ontvangst scannen en opslaan van een eenvoudiger proces . Instructies
1

Start de Quick Scan Center . Klik met de linkermuisknop de muisaanwijzer op het pictogram " Start" in de linker van het scherm . Links-klik ' Alle programma's. " Links-klik ' NeatWorks . " Links-klik ' Neat Quick Scan Center . " Eenmaal gelanceerd , zal de Quick Scan Center een klein pictogram op de taakbalk weer te geven , langs de onderkant van het scherm . Dubbelklikken op de linker muisknop op de Scan Center -pictogram Quick in de taakbalk is een snelkoppeling voor toegang tot de Neat Quick Scan centrum .

Wacht 2 voor de Scan -venster Quick Center te verschijnen . De software zal automatisch het type document in de scanner geladen detecteren . Of selecteer het type document in het veld " document " .
3

Selecteer zwart- wit of kleur scannen . Deze opties zijn beschikbaar in de " Color Options "-gebied . Zwart - en - wit gescande bestanden zijn over het algemeen kleiner dan een kleur versie , die minder computer schijfruimte .
4

linker - klik op de " als je klaar Open" optie in het " PDF-opties "-gebied . Dit zal automatisch het PDF- document te openen na het scannen . Dit zal een PDF- reader , zoals Adobe Reader .
5

linker - klik op de knop "Scannen" nadat de juiste opties worden bepaald . Vereisen Gescande items worden weergegeven in de software "Inbox . " Deze gescande items zal beschikbaar zijn voor het bekijken en wijzigen van de volgende keer NeatWorks wordt geopend .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe maak je een Canon scanner …
·Hoe je 35mm negatieven convert…
·De beste manier om een flatbed…
·Hoe je HP Scanjet 4470c driver…
·HP LaserJet Scanner Gebruikt 
·Hoe om documenten van een Cano…
·Hoe een HP ScanJet Copy Utilit…
·Document Imaging Training 
·Hoe maak je een handheld scann…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe voeg ik een SSD Drive om een Acer As…
·Wat is een Supermulti Drive ? 
·Hoe maak je een Boot Sequence wijzigen n…
·Toegang krijgen tot uw PC Desktop vanaf …
·Upgrading Dell Computers 
·Hoe de Canon iP6600D printer te installe…
·Verschil tussen ATA en SATA harde schijv…
·Hoe maak je een Lenovo Battery Fix 
·Printen op 3x5 kaarten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com