Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
HP LaserJet Scanner Gebruikt
Van alles- in-een units om enkele flatbed eenheden , Hewlett - Packard ( HP ) produceert diverse LaserJet model scanners voor het snel invoeren van gedrukte documenten en foto's in uw Windows- of Mac-computer systeem . HP LaserJet scanners zijn compact en eenvoudig aan te sluiten op uw computer . Samen met de juiste software , HP LaserJet scanners documenten en foto's met anderen te delen laat je ook zonder het te verpakken en verzenden van het materiaal met behulp van traditionele middelen . Archiveringsdoeleinden

Een gebruik van HP LaserJet scanners is voor het scannen van gedrukte brieven , foto's , formulieren en andere documenten in uw computer en deze op te slaan op een schijf , corporate server , website of webserver voor archiveringsdoeleinden . Eenmaal opgeslagen elektronisch , kan de afgedrukte documenten vervolgens worden vernietigd .
Delen via e-mail

HP LaserJet scanners
laat je ook brieven , foto's en andere documenten rechtstreeks scannen naar uw computer e-mail client voor het gescande bestand te delen met anderen . Dit is een handige functie die de extra stap van het hebben van het gescande document of de foto eerst op te slaan niet vereist . Het gescande bestand wordt als een bijlage bij een nieuw e-mail op uw computer . Dan alles wat je hoeft te doen is het invoeren van een e-mailadres in het vak " To " en stuur de e-mail met e-mailtoepassing op uw computer . Note , HP LaserJet scanners ondersteunen MAPI-compatibele e - mailtoepassingen alleen ( Microsoft Outlook , Lotus Notes en soortgelijke e-mail clients ) en niet op internet gebaseerde e - mailprogramma's zoals Hotmail of Yahoo! Mail .

importeren en bewerken

Met een HP LaserJet -scanner , kunt u een document , gedrukte of handgeschreven , scannen in de computer te bewerken via een Optical Character Recognition ( OCR ) -programma . Een OCR -pakket herkent de woorden aanwezig op het document en zet de woorden in een bewerkbaar formaat . Dit is handig als je nodig hebt om bij te werken , toe te voegen aan of te verwijderen tekst uit het document . HP LaserJet scanners zijn compatibel met een breed scala van OCR -pakketten . Eenmaal bewerkt , kunt u het document importeren in een andere toepassing , zoals een tekstverwerker pakket , of in een andere brief , formulier of document .
Sharing Via Fax

van de scanner faxfunctie kunt u scannen en faxen van een document met behulp van de HP Toolbox " Fax verzenden " applicatie om de fax aanvraag aan te vullen . Het gebruik van de faxfunctie op de LaserJet bestaat uit het plaatsen van het document op de scanner en op het pictogram " Fax " . De HP LaserJet -scanner start automatisch de fax applicatie en u wordt gevraagd door het faxen proces . Opmerking : . Uw computer moet uitgerust zijn met een modem /internetverbinding naar de faxverzending te voltooien

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe maak je een digitale scann…
·Hoe te TIF -bestanden opslaan 
·Hoe je oude foto's converteren…
·Canon LiDE 210 Vs . Epson V33 …
·Barcode Scanner Usage Tips 
·Wat Flatbed scanners zijn het …
·Hoe maak je een HP 4370 scanne…
·Problemen bij de installatie v…
·Installatie-instructies voor e…
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
Hoe kan ik herstellen van een Symbol PDT…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
  Hardware Articles
·Soorten Computer Keyboards 
·Hoe CD Etiketten Met een inkjetprinter a…
·Welke soorten van harde schijven werken …
·Hoe maak je een Seagate Barracuda 500GB …
·PC Cards Vs . Aircards 
·Hoe maak je een interne harde schijf ins…
·Hoe Hook Up Grote luidsprekers aan Mijn …
·Soorten Electronic Filing Systems 
·Hoe te Laser Graveer CD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com