Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Installatie-instructies voor een HP Scanjet 5590
De HP Scanjet 5590 is een flatbed scanner is ontworpen voor gebruik met tekstdocumenten , afbeeldingen en foto's . Functies van het apparaat onder een optische resolutie van 2400 - by - 2400 dpi , een USB 2.0-interface , vijf keer scannen knoppen en een scansnelheid van maximaal acht documenten per minuut . De 5590 bevat ook een transparantenadapter voor gebruik met dia's en negatieven , en een automatische documentinvoer om te helpen bij tegelijk scannen van meerdere documenten . Instructies
Installatie
1

Sluit uit alle toepassingen die momenteel op uw computer . Bevestigen dat u ten minste 160 MB vrije ruimte op uw harde schijf . Plaats de installatie-cd die meegeleverd met uw Scanjet kwam . Start het installatieprogramma en volg de instructies . Kopen van 2

Zoek de poorten geïnstalleerd op de achterkant van de scanner , nabij de onderrand . Sluit het netsnoer aan op de meest linkse poort . Sluit de USB- kabel aan op de tweede poort van links . Sluit de transparante - materialen - adapterkabel aan op de derde poort van links . Sluit de automatische document - feeder - kabel aan op de overgebleven poort .
3

Sluit het andere uiteinde van de USB- kabel aan op een beschikbare USB- poort op uw computer . Steek de stekker in een nabijgelegen stopcontact en wacht tot het apparaat om het apparaat aan .
Scannen via het Configuratiescherm

Place 4 van het document dat u wilt scannen zijde naar boven in de automatische documentinvoer , als alternatief , til het deksel van de scanner en plaats uw document gezicht naar beneden op het glas , naast de merktekens
5

Druk op de meest linkse knop om het document naar uw . computer . Druk op de tweede knop van links om het document te scannen en open het resulterende bestand in de HP Photo & Imaging Gallery applicatie . Druk op de derde knop om het document te scannen en op te slaan op uw harde schijf of een lege cd . Druk op de vierde knop om het document te scannen en als bijlage aan een e-mail . Druk op de vijfde knop om het document te scannen en af te drukken de resultaten .

Wacht 6 voor de scanner om de bewerking uit te voeren . Verwijder het document uit het apparaat
Scannen van Computer

Plaats 7 het document dat u wilt scannen zijde naar boven in de automatische documentinvoer ; . Alternatief , til het deksel op de scanner en plaats uw document gezicht naar beneden op het glas , naast de merktekens .
8

Start de directeur applicatie HP . Selecteer " Document scannen " voor tekstdocumenten of documenten met een combinatie van tekst en afbeeldingen . Selecteer " Scannen Pictures ' voor foto's of afbeeldingen . Beoordelen van de huidige instellingen en aanpassingen maken waar gewenst .
9

Klik op de knop " Scan ". Wacht tot de scanner om de bewerking uit te voeren . Bekijk de resultaten , indien nodig, de instellingen of de richting van het document en voer een nieuwe scan . Klik op de knop ' Gereed '. Verwijder het document uit het apparaat .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe maak je een ScanSnap Insta…
·Hoe kan ik een document scanne…
·Hoe kan ik scannen Met behulp …
·Hoe kan ik een Hard Copy Gedru…
·Hoe maak je een USB -scanner n…
·De Onbeheerde Installatie van …
·Hoe te scannen en importeren F…
·Hoe maak je visitekaartjes sca…
·Hoe u de scanner voor HP Offic…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe te schrijven naar een CD in Windows …
·Hoe te meten laptop Grootte 
·Wat te doen met een Sata HD 
·Hoe maak je een Koreaans Hangul Keyboard…
·Hoe schoon LightScribe DVD Drives 
·Mijn Gateway P - 6831FX Is Oververhittin…
·Kan de iPad streamen Netflix ? 
·Hoe een Laser Pen Fix 
·Hoe maak je Refill een tonercartridge 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com