Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe een Laser Pen Fix
Sinds halfgeleiders goedkoop te produceren zijn geworden , hebben laserpennen bevonden zich in de zakken van talloze ondernemers , presentatoren en andere professionals . Soms zijn er dingen mis en een laser pen niet goed meer werkt . Er zijn een paar technieken voor probleemoplossing en manieren om de laser pen zelf op te lossen , hieronder beschreven , dat bespaart u de kosten van het gaan naar een professional om de pen te onderhouden ( of het kopen van een geheel nieuwe pen ) hebben . Wat je nodig hebt
Laser Spare accu schroevendraaier
Juwelier 's , platte kop
Punttang , twee paar
multimeter
Toon Meer Aanwijzingen
< br > 1

Verwissel de oude batterijen door nieuwe . Als dat niet werkt , controleren om te zien dat ze in de juiste richting . Laserpennen gebruiken meestal knoopcel batterijen , die een groot oppervlak dat de zijkanten dekt hebben , en een kleine oppervlak dat is alleen op het eerste gezicht . Welk deel van de laser pen batterijcompartiment dat een veer heeft , is de richting van het kleinere oppervlak moet onder ogen zien. Kopen van 2

Demonteer de laser pen door de schroeven . Als de batterijen zijn niet het probleem , dan is er iets mis is met het circuit zelf .
3

Verwijder de interne printplaat . Zodra alle user - afneembare onderdelen zijn verwijderd , gebruikt u de twee tang op de printplaat eruit te trekken. Wees voorzichtig dat u de printplaat beschadigen met de tang . Terwijl beide zijn gegrepen , langzaam en voorzichtig rock de printplaat heen en weer om het los te maken . Het een ding dat zal verzetten verwijdering is de knop op de pen voor het activeren van de laser . Zodra dit is bevrijd , is het korte werk van de printplaat te verwijderen .

Test 4 de onderdelen . Zorg ervoor dat er geen korte broek of bezuinigingen op het circuit . Als er een kort , is het waarschijnlijk dat de halfgeleider in de laser is vernietigd . Als er een cut , dan moet gemakkelijk het circuit opnieuw bedraden van de elektrische verbinding te herstellen . Mocht geen van beide het geval blijken te zijn, dan bepalen de kleine potentiometer . Dit is een component met een schroef op . Gebruik de multimeter om de weerstand van de pot te meten . Ook meten van de richting waarin de weerstand wordt verhoogd .
5

Knip de pot . Draai de potentiometer in de hoogste weerstand , en sluit de batterijen . Terwijl het indrukken van de laser schakelaar , langzaam en voorzichtig draai de pot tot lagere weerstanden . Zodra u ziet elke zweem van laserlicht , stoppen met draaien. Ga dan op ongeveer 1/10 van de snelheid , om te proberen en draai deze naar de plek van piekhelderheid . Als uw laser pen is nog steeds niet werkt , dan is het waarschijnlijk kapot meer te repareren en je moet om het te vervangen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Sony DVD /RW AW - G540A Specif…
·Hoe de QuickCam Orbit AF Focus…
·Hoe je MP3's opslaan op een Ju…
·Personal computers te vinden, …
·Hoe te converteren van twee-co…
·Hoe maak je een gecrashte schi…
·Hoe maak je een koelventilator…
·Hoe kan ik een schijf formatte…
·Hoe maak je een Integrated Chi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is een Toshiba Gemeenschappelijke mo…
·Hoe E-mail configureren voor Konica Mino…
·Hoe maak je een computer upgrade naar 4 …
·Wat is mijn computer 's Network Address …
·Hoe te Muisaanduiding wijzigen op Window…
·Hoe Video Hardwire een VGA Plug 
·Hoe maak je een Kindle 2 Reboot 
·Hoe de processor vervangen in een Dell S…
·Hoe het toetsenbord te reinigen op een D…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com