Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Personal computers te vinden, gebruik thuis en werk
Hoe een extra harde schijf toevoegen . Na verloop van tijd worden ze overladen met gebruikers gegenereerde bestanden of programma's die zijn geïnstalleerd . Dit resulteert in een tekort aan harde schijf opslagruimte . De oplossing voor dit probleem is om ofwel voeg een nieuwe grotere harde schijf in plaats van de huidige harde schijf of gewoon een andere vaste schijf een opslagcapaciteit kan toenemen voegen . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Flathead schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koop een nieuwe harde schijf die u ruimte om uw systeem te laten groeien zal geven . Het beste advies is om de grootste en snelste harde schijf van uw geld kunt kopen kopen . Elke dag , harde schijf geheugen groeit goedkoper en goedkoper . Je zal nooit klagen over het hebben van te veel schijfruimte . Kopen van 2

Open uw computer en controleer of u een drive bay dat de schijfgrootte zal plaats bieden . U mag rails nodig om de drive die zal zich aanpassen aan een grotere drive bay past monteren . Zorg ervoor dat er een extra stroomkabel beschikbaar en een gratis aansluiting op een van de interfacekabels . De formaten van de harde schijf zal waarschijnlijk IDE , EIDE , SATA of SCSI . Elk vereist een ander type interface , zodat je nodig hebt om het type interface uw computer voor harde schijven controleren en alleen kopen van een harde schijf die compatibel is met dat type interface .
3

onderzoekt de nieuwe harde schijf en registratie van alle belangrijke informatie over de schijf, zodat deze toegankelijk is nadat u de schijf hebt geïnstalleerd . Normaal gesproken , dit is inclusief het aantal cilinders , sectoren , schijven en de totale grootte van de schijf . De fabrikant van de schijf en het modelnummer is ook belangrijk om te houden .
4

Monteer de rails aan de zijkanten van de drive en de drive mounten in de drive bay . Controleer de connectors gezicht van de binnenkant van de computer . Lees de instructies die bij de schijf en verander de jumper op de achterkant van de drive om aan te geven dat het een " slaaf " drive .
5

Sluit de voedingskabel aan op de voedingsconnector aan de achterkant van het station en sluit vervolgens de gegevenskabel aan op de connector . Afhankelijk van het type interface drive heeft de connector anders . Zorg ervoor dat u de stekker correct uit te lijnen , overeenkomen met pin 1 op de connector met pin 1 op het station .
6

Schik de kabels voorzichtig als u de computer sluit en zet de zaak . Nu moet je de toetsaanslagen die zal brengen het BIOS-scherm te vinden. Start uw computer en druk op de toets slagen die de BIOS-instellingen te starten .
7

Wijzig de instelling die aangeeft dat u een nieuwe harde schijf hebt toegevoegd en als het BIOS niet de drive te herkennen , handmatig invoeren van de rijden specificaties in de gebruiker gedefinieerde functie . Op te slaan en de BIOS en wacht tot de computer opnieuw op te starten .
8

controleren "Mijn Computer " en zorg ervoor dat de schijf verschijnt op de lijst van de stations op de computer beschikbaar . Met een brad nieuwe schijf , zult u de meeste kans hebben om de schijf formatteren voordat het bruikbaar is . De schijf formatteren en u bent klaar om te beginnen met genieten van alle nieuwe opslagruimte zijn .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te installeren Asus Sata D…
·Hoe maak ik een Belkin F6C1100…
·Instructies om een ​​DVD te ve…
·Hoe kan ik een externe HD-form…
·Hoe maak je een paspoort gebru…
·Wat zijn secundaire Storage De…
·Hoe maak je een SETI Supercomp…
·Hoe maak je een afbeelding har…
·Wat is Hyper CD -technologie? 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een SATA harde schijf aanslu…
·Moederborden met ondersteuning voor AMD …
·Wat zijn twee voordelen van het gebruik …
·Hoe te verbinden en TV kijken op je lapt…
·Welke scanners Gebruik TWAIN ? 
·Hoe te verwijderen van een U3 Sandisk 
·Hoe je uitschakelen kopiëren van C Obje…
·Hoe je partities verwijderen in Dual Boo…
·Hoe installeer ik een 1370 Wireless Card…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com