Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat zijn secundaire Storage Devices
? Secundaire opslagapparaten , zoals aangegeven door de naam , slaan de gegevens nadat deze is gered door het primaire opslagapparaat , meestal aangeduid als RAM ( Random Access Memory ) . Vanaf het moment dat u begint met een brief in Microsoft Word te typen , bijvoorbeeld , en tot u klikt op "Opslaan ", je hele werk wordt opgeslagen in het RAM . Echter , als je eenmaal de macht van uw apparaat uit , dat het werk wordt volledig gewist , en het enige exemplaar overgebleven is op de secundaire opslag apparaat waarin u het, zoals interne of externe harde schijf , optische stations voor cd's of dvd's of USB- flash rijden . Interne harde schijf

De interne harde schijf is de belangrijkste secundaire opslag apparaat dat al uw gegevens worden opgeslagen magnetisch , inclusief het besturingssysteem bestanden en mappen , documenten , muziek en video . U kunt denken aan de harde schijf als een stapel schijven gemonteerd op een top van de andere en geplaatst in een stevige koffer . Ze zijn spinnen bij hoge snelheden om gemakkelijk en snel toegang tot opgeslagen gegevens overal op een schijf .
Externe harde schijf

Externe harde schijven
worden gebruikt wanneer de interne schijf heeft geen vrije ruimte en je nodig hebt om meer gegevens op te slaan . Daarnaast is het raadzaam dat u altijd een back-up van al uw gegevens en een externe harde schijf kan erg handig zijn , als zij veilig grote hoeveelheden gegevens kunnen opslaan . Ze kunnen worden aangesloten met een USB-of Firewire -aansluiting op een computer en kan zelfs worden met elkaar verbonden voor het geval u een aantal extra harde schijven op hetzelfde moment .
Optische drive < br >

Een optisch station gebruikt lasers om gegevens op cd's en dvd's slaan en te lezen . Het brandt eigenlijk een reeks hobbels en kuilen van de schijf die worden geassocieerd met enen en nullen . Dan kan dit hetzelfde station de reeks van enen en nullen in de gegevens die kunnen worden weergegeven op uw monitor te interpreteren . Er zijn een paar verschillende types van zowel cd-en dvd -schijven , maar de twee belangrijkste typen zijn R en RW , die staan ​​voor Recordable ( maar u kunt informatie over het gewoon een keer schrijven) en Rewritable ( wat betekent dat u kunt de gegevens over het op te nemen over en weer ) .
USB Flash Drive

USB flash geheugen opslag apparaat is ook draagbaar en kan worden uitgevoerd rond aan een sleutelhanger . Dit type van een secundaire opslaginrichting is enorm populair geworden vanwege de zeer kleine afmetingen van het apparaat ten opzichte van de hoeveelheid gegevens die kan worden opgeslagen ( in de meeste gevallen meer dan CD's of DVD ) . De gegevens kunnen gemakkelijk worden gelezen met behulp van de USB ( Universal Serial Bus ) -interface die nu komt standaard met de meeste computers .
Conclusie

Er is een grote verscheidenheid van verschillende secundaire opslagapparaten , waarvan sommige zijn achterhaald . Je zou kunnen herinneren zich nog de tape drives die gebruikt rollen tape om gegevens of de 3,5 - inch floppy drives die slechts minimale hoeveelheden gegevens kunnen opslaan slaan . Maar zoals we hebben gezien met de snelle ontwikkeling van USB-sticks en SD-geheugenkaarten ( meestal gebruikt met foto 's ) , de moderne technologie niet stil te blijven staan ​​, waardoor we meer en meer gegevens op te slaan om steeds kleinere apparaten . < Br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Uitvinding van de Floppy Disc 
·Hoe een Attache Jump Drive Clo…
·Hoe te wijzigen een EEPROM 
·Hoe maak je een Peltier koeler…
·Waarom de Floppy Drive niet we…
·How to Set Up ATSC Met behulp …
·Wat is D - Link SPI Mode 
·Hoe kan ik Hard Drive Files Do…
·Wat zijn Computer Graphics 
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
Wat betekent 3G Mean op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Dell Eraser Mouse Disable…
·Hoe maak je een Blu-Ray Drive Repair 
·Kunt u Sluit een videoprojector aan een …
·Attached Network Storage Devices 
·Hoe maak je een Samsung HDMI tv Probleme…
·De cd - rom start niet op vanaf een schi…
·Hoe maak je een Pentium P4 Upgrade 
·Hoe je Sound Blaster bijwerken 
·Hoe om tv te kijken op een draadloze lap…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com