Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe om tv te kijken op een draadloze laptop
Uw laptop kunt u alle entertainment comfort van thuis mee te nemen in een klein , eenvoudig te installeren pakket van muziek , internet en zelfs tv te dragen . Als je merkt dat je wil het vermaak van uw favoriete programma's terwijl weg van huis , kunt u gemakkelijk krijgen wat je wilt met behulp van de draadloze internetverbinding . Er zijn een paar verschillende gratis en juridische opties die u kunt openen vanaf uw laptop als je weet waar te kijken . Wat je nodig hebt
Draadloos internet
Toon Meer Aanwijzingen
1

Opzetten van een draadloze internetverbinding . Als je thuis bent , zal uw computer automatisch het oprapen , maar , als je weg bent van huis , met de rechtermuisknop op het draadloze netwerk pictogram dat eruit ziet als een computer met golven die uit het en kies " Beschikbare draadloze netwerken . " Selecteer een netwerkverbinding die beschikbaar is . Veel cafes en restaurants hebben gratis WiFi-toegang . Als u een beschikbare WiFi-verbinding , maar kan geen verbinding mee maken , gaan in het bedrijf en vraag hen hoe u verbinding met hun WiFi , moet u wellicht door iets om toegang te krijgen . Kopen van 2

Ga naar Hulu . com waar je veel populaire tv kijken blijkt legaal gratis met beperkte commerciële onderbrekingen . Elke show u kijken op Hulu zal beginnen met een enkele commerciële en zal enkele reclameblokken in de show op een plek die de show normaal zou breken op de originele tv-uitzending hebben . Hulu heeft een brede selectie van shows om naar te kijken , zoals komedie , drama , kinderen en cartoons . Moet u een gratis account aan te maken om te bewijzen dat je een volwassene om shows die worden beoordeeld " M " kijken is er geen echte controle nodig is , zoals credit card informatie en het hele proces duurt niet lang .
< Br > Goedkope 3

Ga naar Amazon.com . Amazon biedt vele tv-programma's die je kunt downloaden voor een prijs afhankelijk van de show . Deze downloads kunnen worden bekeken over en over en je kunt een enkele episode kopen op een moment . Dit is een leuke optie voor momenten waarop je een aflevering gemist hebben en kan niet schijnen om het te vangen op tv , maar wil niet een heel seizoen te kopen , of als u een bepaalde episode die u wilt nemen met u op uw laptop . Alles wat je bestelling wordt opgeslagen op uw account, zodat , als je de show vanaf uw bureaublad gedownload , kunt u zich aanmelden bij uw laptop en kijken naar de show van de Amazon website .
4

Ga naar de website van het netwerk dat de show die u wilt bekijken eerst uitgezonden. Netwerk -stations hebben een beperkte selectie van hun beschikbaar om te bekijken op de vraag naar gratis voorstellingen . Netwerk stations lijken trager dan de andere opties lopen , maar ze hebben soms exclusieve shows die je nergens anders wettelijk vinden . Netwerksites hebben korte commerciële overspanningen . Kijken naar sportevenementen vorm netwerksites geeft je exclusieve camerahoek opties die een geheel nieuwe kijkervaring brengen aan het spel , maar je zult een zeer goede internetverbinding nodig hebt om het beste van te krijgen .
< Br >

Previous: Next:
  laptops
·Normale Laptop Temperaturen 
·HP Dv2615nr Specs 
·Compaq Presario V6000 Specific…
·Hoe te taalbestanden toevoegen…
·Hoe de Dell Model 1525 Reset 
·Hoe kan ik mijn laptop harde s…
·Hoe maak je een Laptop Power P…
·Hoe kan ik een laptop te bouwe…
·Laptop naar PC Hard Drive Adap…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Zijn alle computers compatibel met CD - …
·AirPort Extreme-kaart Specificaties 
·Hoe te detecteren Drive Done & No Other …
·Hoe maak je een Wi - Fi- printer toevoeg…
·Hoe maak je een harde schijf RAID -confi…
·Hoe Memory Voeg toe aan een Gateway M350…
·Hoe maak je een Ultra ATA-harde schijf i…
·Hoe maak je een PC prestaties Stem 
·Hoe maak je verbinding met een externe c…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com