Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
AirPort Extreme-kaart Specificaties
De draadloze AirPort Extreme -kaart -serie werd in 2008 geïntroduceerd door Apple . Het werd vervaardigd in 802.11b- en 802.11g -formaten en was gebruikelijk in iBooks , PowerBooks en Power Macs totdat het werd stopgezet in 2009 . Voor Apple laptops functie geïntegreerde draadloze kaarten , die de noodzaak van een afzonderlijke kaart elimineren . Het AirPort Extreme -kaart wordt aangesloten op een Macintosh notebook computer via een PCI-slot of een speciale adapter . De kaart kan toegang krijgen tot het internet met behulp van een AirPort Extreme- basisstation of een draadloze 802.11- hotspots . Compatibiliteit

De AirPort Extreme -kaart is alleen compatibel met geselecteerde notebooks , volgens de website van Apple . Een poging om de kaart te installeren in een ander model dan genoemd kan de laptop en /of de kaart beschadigen . Compatibele PowerBook-modellen bevatten de G4 12 - inch ( of 12 - inch DVI ) , de G4 17 - inch ( op zowel de aandelen -en 1,33 GHz snelheden ) , en de PowerBook 15 - inch FW800 . PowerBook G5 modellen die in 2008 of later zijn compatibel met deze kaart . De enige iBook compatibel met de AirPort Extreme -kaart is de iBook G4 . Alle iMacs geproduceerd na 2008 onder andere een ingebouwde draadloze kaart , of de AirPort Extreme- kaart kan worden aangesloten via een speciale USB 2.0- adapter die apart moet worden aangeschaft .
Range

de AirPort Extreme -kaart verbindt met het AirPort Extreme -basisstation , die een draadloos signaal geeft aan de draadloze kaart . Het AirPort Extreme- kaart kan oppikken van signalen van het basisstation zo ver 150 meter afstand , afhankelijk van of muren en andere vaste objecten blokkeren het signaal . Deze draadloze kaart kunnen gebruikers verbinding maken met draadloze hotspots voorzien in restaurants , koffie schoten, vliegvelden en andere locaties .
Speed ​​

De AirPort Extreme -kaart kan ontvangen en versturen met snelheden tot 54 megabit per seconde , afhankelijk van de snelheid van het draadloze netwerk . Om de maximale overdrachtssnelheid te bereiken , moeten de eigenaars hebben ten minste een 50 - megabit glasvezelverbinding . Deze kaart is meer dan vier keer sneller dan de originele AirPort -kaart . Deze hoge overdrachtssnelheid kan de gebruiker online games en downloaden van video's en films af te spelen .
Veiligheid

De AirPort Extreme- kaart maakt gebruik van 128 - bit Wired Equivalent Privacy ( WEP ) . Deze beveiliging beschermt gebruikers internet verbinding met een 26 - hexadecimale karakter wachtwoord . Deze functie werd stopgezet in 2009 , als hackers konden afluisteren datapakketten of breken in draadloze netwerken met behulp van brute kracht .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Motorola SURFboard SB5101 Setu…
·Hoe maak je een Westell Passwo…
·Wat is een UTP-patchkabel ? 
·Hoe Computer Routers Problemen…
·Wat betekent UTP Mean in Cat5E…
·Wat doet een SpeedTouch USB do…
·Wat is de 56K Wireless NIC ? 
·Hoe maak je een Cat5 kabel Cap…
·Hoe de Netgear WNR2000 Problem…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Micro - SIM -kaart …
Hoe maak je een SIM-kaart in een iPad 
Hoe maak je een iPad Get SIM -kaart 
Hoe de iPad werken met een andere SIM -k…
Hoe kan ik uitwerpen van een SIM -kaart …
Kan de SIM -kaart worden verwijderd in e…
De grootte van een SIM -kaart voor een i…
Hoe maak je een SIM -kaart te laten werk…
Hoe MP3 -bestanden downloaden naar een M…
  Hardware Articles
·Hoe je oude inktcartridges Recycle 
·ResQtec Hydraulische Redgereedschap 
·Hoe maak je een cd kopiëren naar een Me…
·Hoe u uw Phoenix Bios Password Reset op …
·Hoe om afbeeldingen uit een pc afdrukken…
·Hoe kan ik een Dell Wireless Keyboard Pr…
·HP Pavilion 6630 Specs 
·Hoe de Drivers voor een Canon i560 Updat…
·Vergelijking van de P5Q moederborden 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com