Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Motorola SURFboard SB5101 Setup
De Motorola SURFboard SB5101 is een Fast Ethernet -modem ontworpen voor het Windows-besturingssysteem . Het is geschikt voor zowel de Ethernet- en USB-connectiviteit , en het komt met voorpaneel statusindicator LED's en een online diagnose pagina . Het opzetten van de SB5101 is vrij eenvoudig , vooral als je een recente besturingssysteem . Degenen met een ouder besturingssysteem zal hebben om een ​​heeeeel klein beetje meer werk te doen . Initial Setup

De eerste stap die betrokken zijn bij de opstelling van de SURFboard SB5101 is een coaxiale kabel van kabel stopcontact van uw kamer aan op de coaxiale poort aan de achterkant van het modem aansluiten , en vervolgens met de hand draai de connectoren stevig op zijn plaats . Het is door deze kabel die Internet signalen naar en van uw internetprovider zal passeren . Vervolgens moet u het ene uiteinde van het netsnoer stekker in een stopcontact en het andere uiteinde in de 12 VDC -poort op de Motorola SB5101 .
USB Setup

voor het instellen van de Motorola SURFboard als een USB-apparaat , moet u het ene uiteinde van de meegeleverde USB-kabel aansluiten op de USB- poort aan de achterkant van het modem en het andere uiteinde in een USB- poort op uw computer . De volgende stap houdt in het plaatsen van de opgenomen SURFboard Kabelmodem CD-ROM in uw CD-ROM drive en vervolgens de instructies op het scherm om de USB driver nodig voor de aansluiting op het werk te installeren .
TCP /IP -instellingen

u moet TCP /IP- instellingen te configureren , ongeacht of u van plan om de Motorola SB5101 gebruiken als een Ethernet-of USB-apparaat . Dit houdt in TCP /IP-instellingen van uw computer configureren zodat ze een IP-adres en DNS -server automatisch te verkrijgen . Merk op dat deze stap is alleen nodig voor oudere besturingssystemen zoals Windows 95 , Windows 98 SE en Windows ME , als meer recente Windows- besturingssystemen worden geprogrammeerd om deze instellingen automatisch te configureren .
Light Test

Zodra u klaar bent met het aansluiten en instellen van de Motorola SURFboard SB5101 , drukt u op de reset- knop op de modem en horloge voor de volgende lichten . De " Power" -LED lampje aan de voorkant van de Motorola SB5101 moet gaan knipperen voor een paar seconden en zet vervolgens groen . Vervolgens de " Receive " -LED knippert en groen branden . Dit proces moet herhalen met zowel de "Verzenden" en " Online " LEDs . Als een van de lampjes niet groen wordt , bel 1-877-466-8646 voor technische ondersteuning .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Hoe stel ik een 2Wire Router ?…
·Hoe je T - Mobile GPRS gebruik…
·Hoe te Bluetooth Range Verbete…
·Waarom Routers Fail ? 
·Getting Windstream DSL to Work…
·Hoe je 3G of Broadband-kaarten…
·Hoe vindt u de driver naam voo…
·RCN Compatible Cable Modems 
·Hoe maak je een PC Wireless Ca…
  Related Articles
Hoe te herstellen , herstellen of Veeg e…
Hoe het opzetten van een Motorola Xoom 
Hoe kan ik een Motorola Xoom Pas 
Hoe te dwingen een Frozen Motorola Xoom …
Wat is de Motorola Xoom ? 
Kan de Motorola Xoom Get Netflix ? 
Kan Motorola Xoom gebruikt worden als Wi…
Hoe maak je verbinding een Motorola Cabl…
Motorola S9 Computer Problemen 
  Hardware Articles
·Hoe vervang ik een PERC 4/Di op een Dell…
·Hoe je Bypass de kleurencartridges Fout …
·Hoe kan ik een printer aan te sluiten op…
·Hoe Computer batterij leven verhogen 
·Soorten Computer connectoren 
·Hoe de batterij in een HP dv9910us Veran…
·Hoe maak je Repartition een harde schijf…
·Waarom een ​​Docking Station ? 
·Hoe om te gaan naar BIOS met een laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com