Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Vergelijking van de P5Q moederborden
De P5Q is een desktop PC moederbord van Taiwanese computer producten fabrikant ASUSTeK Computer Incorporated . Sinds de release in 2007 , zijn er een beetje al meer dan een dozijn iteraties van de component . Als gevolg hiervan , ook al is de oorspronkelijke P5Q set een sjabloon van functies en specificaties voor varianten te volgen , zijn er een paar verschillen - meestal bepaald door verbeteringen - tussen de tekst van het moederbord serie . Processor en chipset

Elke PQ5 moederbord heeft een centrale verwerkingseenheid socket genoemd Land Grid Array 775 , ook wel bekend als Socket T. Intel Corp uitgebracht in 2004 voor bepaalde items uit haar vlaggenschip Core , mid - range Pentium en low - end Celeron processor merk - met name uit de Core 2 Duo , Core 2 Extreme , Core 2 Quad , Pentium Dual - Core , en single - en dual -core Celeron divisies . De CPU wordt gecombineerd met de Intel P45 chipset .
Geheugen en Uitbreidingspoorten

Elke ASUS P5Q moederbord heeft vier dual inline memory module slots voor systeemgeheugen van de pc 's . De meeste P5Qs gebruiken systeemgeheugen op basis van de tweede generatie Double Data Rate Synchronous Dynamic Random Access Memory standaard , of DDR2 SDRAM . Een paar moederborden, maar - de P5QC en de P5Q3 Deluxe /WiFi - AP @ n zijn goede voorbeelden - gebruik maken van zijn directe opvolger , de DDR3 SDRAM , plaats . Het aantal Peripheral Component Interconnect interfaces - ontworpen voor uitbreidingskaarten zoals graphics processing units en netwerkkaarten - is zes of zeven
Networking

. elke ASUS P5Q moederbord heeft ten minste een Ethernet- driver . Meestal van Realtek Semiconductor Corp , Qualcomm Atheros of Marvell Technology Group , de verbinding biedt tot 1000 megabit , of een gigabit per seconde in de snelheid van gegevensoverdracht . Enkele varianten hebben echter meer dan een . Bijvoorbeeld , vermeldingen zoals de P5Q - E en P5Q Deluxe hebben twee . De P5Q Premium , echter , overtreft alle anderen met vier Ethernet -aansluitingen .
Form Factor

De P5Q moederbord maakt gebruik van de Advanced Technology eXtended form factor , hoewel de fysieke afmetingen verschillen van variant tot de andere . De meeste P5Qs , zoals de P5Q Pro , P5Q Premium , P5Q - E . P5Q Deluxe en P5Q3 - maat 12 met 9,6 centimeter , dat is de grootste fysieke afmetingen van het moederbord serie . Aan de andere kant van het spectrum is de P5Q SE , het kleinste ingang, bij 12 met 7,6 cm . De oorspronkelijke P5Q is in het midden in termen van grootte , met een meting van 12 bij 8,8 centimeter .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe meer RAM-geheugen op uw co…
·Hoe te Overclock Videokaarten 
·Hoe maak je een moederbord wij…
·RAM Specificaties voor een Com…
·Eisen voor een Intel Core 2 Du…
·AMD Athlon XP - M 2000 Vs . In…
·Socket 939 Vs . Socket 775 
·Wat is een Infected SIM-kaart …
·Hoe te vertellen wat voor soor…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe het opzetten van een draadloze Apple…
·Problemen met Pagina's afdrukken Zwart o…
·Hoe Set Up uw laptop PC voor een nieuwe …
·Hoe een gateway Identificeer Tower 
·Hoe USB 's Voltage Maak 12-5 
·Hoe maak je een HP 4015X Online Breng 
·Minimum Specificaties voor desktopcomput…
·Hoe maak je een data DVD Kopiëren naar …
·Hoe maak je een Waste Ink Absorber Verva…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com