Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Welke scanners Gebruik TWAIN ?
TWAIN is een combinatie application programming interface en software protocol dat de communicatie tussen uw scanner of digitale camera en scanner software versnelt . Voordat u het TWAIN- systeem kunt gebruiken , moet u ervoor zorgen dat uw scanner is compatibel met dit programma - velen zijn niet compatibel . Om deze technologie te gebruiken , moet je wat onderzoek te doen alvorens het kopen van een digitale imaging -apparaat . CanoScan 600

De Canon CanoScan 600 is een flatbed scanner , wat betekent dat ze plat op een oppervlak , en het heeft een deksel en een glas waar u het item dat u wilt scannen te plaatsen. Het heeft een optische resolutie tot 600 x 1200 dots per inch en een verbeterde resolutie van 2400 dpi . Deze scanner wordt aangesloten op uw computer via een USB-kabel , en het kan documenten scannen tot 8,5 cm breed en 11,7 cm lang . Met ingang van 2010 , deze scanner kost $ 79.
BearPaw

De Mustek BearPaw 1200CU is een flatbed scanner die wordt aangesloten op uw computer via USB -kabel . De scanner heeft ook een uitvouwbare standaard en een ruimte waar u uw USB kabel op te slaan , en het omvat de Ulead Photo Express 3.0 Standard Edition software . Het heeft een optische scan tot 600 x 1200 dpi en een verbeterde resolutie van 1200 per 2400 dpi , en kan scannen tot 11,1 cm breed en 16 cm lang en 1,46 cm hoog . Met ingang van 2010 , deze scanner kost $ 100.
Panasonic KV - S4065C

De Panasonic KV - S4065C is een duplex scanner , wat betekent dat het een documentinvoer in de rug en een uitvoerlade aan de voorkant . De scanner heeft een automatische documentinvoer die kan maximaal 300 pagina's , en het heeft een optische resolutie van 600 dpi . Het kan scannen tot 30.000 documenten per dag, en het wordt aangesloten op uw computer via USB- kabel . De scanner kan twee kanten van hetzelfde document te scannen op hetzelfde moment , en het kan detecteren of een document pagina's heeft geniet. Met ingang van 2010 , dit product kost ongeveer $ 9095 .
Astra 2100U

De Astra 2100U is een flatbed scanner met een optische resolutie van 600 x 1200 dpi en heeft een verbeterde resolutie van 9600 - by - 9600 dpi . Het kan documenten scannen tot 8,5 cm breed en 11,7 centimeter lang , en het kan documenten in grijstinten en kleur scannen . Het wordt aangesloten op uw computer via USB -poort , en het is compatibel met Windows 98 , 98 Standard Edition , Millennium , 2000 en XP en Mac OS 8.0 en 9.1 . Vanaf 2010 , de kosten van dit product tussen de $ 30 en $ 50.

Previous: Next:
  Scanners
·Scannen met hoge kwaliteit fot…
·Wat is een Livescan ? 
·Definitie van Document Imaging…
·Hoe reinig ik mijn Canon 8800F…
·Hoe maak je een scanner Driver…
·Hoe te negatieven scannen met …
·Bar Code Scanner & Software 
·Hoe maak je verbinding een HP …
·Hoe een HP Scanjet 3970 flatbe…
  Related Articles
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
Hoe de kalender gebruiken op de Apple iP…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Welke toepassingen waren geïnstalleerd …
Hoe maak je een iPad Cover Gebruik 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Sony Eye webcam gebruiken…
·Hoe u uw HP scanner te werken in Vista 
·Gratis Flash Storage Data Recovery 
·Hoe om te achterhalen wat SATA PCI Card …
·Wat is het verschil tussen een 4-pins en…
·Problemen Dell Latitude C610 
·Hoe de Wireless inschakelen op een Toshi…
·Hoe maak je een nieuwe harde schijf inst…
·Kindle & Project Gutenberg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com