Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Kindle & Project Gutenberg
Amazon.com is niet de enige bron van inhoud voor uw Kindle . Er zijn veel sites die gratis ebooks distribueren . Een voorbeeld van zo'n site is Project Gutenberg , de " eerste en grootste verzameling gratis elektronische boeken , " volgens zijn website . U kunt een titel in de collectie van Project Gutenberg 's gratis downloaden , en de inhoud is compatibel met de Kindle . Project Gutenberg Geschiedenis

Project Gutenberg begon in 1971 toen Michael Hart probeerde de Onafhankelijkheidsverklaring typen in de Universiteit van Illinois ' mainframe computer en stuur het naar alle gebruikers op het netwerk . Hart en de gebruikers besproken wat hij deed , en hij kwam tot de conclusie dat, omdat hij typte , beschikbaar voor computergebruikers wereldwijd de verklaring was . Hart noemde dit " Replicator Technologie : " alle werkzaamheden ingevoerd in een computer is beschikbaar voor iedereen die het wil . Sinds de start , heeft Project Gutenberg vrijwilligers literaire werken , variërend van " Alice in Wonderland " om de Bijbel zo spoedig mogelijk na de titel van het publieke domein bereikt getranscribeerd .
Copyright , Public Domain en gratis eBooks < br >

Een grote zorg voor ebook uitgevers en distributeurs is de bescherming van hun auteursrechten . Ze willen niet dat hun werken illegaal gekopieerd en verspreid . Sinds Project Gutenberg - en andere gratis ebook sites - lijst voornamelijk boeken in het publieke domein ( wat betekent dat hun auteursrecht is verlopen ) , kun je boeken downloaden van de site , lees ze en laat je vrienden hebben een kopie ook. Houd in gedachten dat dit niet geldt voor alle boeken op Project Gutenberg . Sommige e-boeken zijn nog steeds onder het auteursrecht , en slechts Project Gutenberg kunt ze verdelen.
Downloaden van Project Gutenberg

Om een boek uit Project Gutenberg downloaden en toevoegen om uw Kindle , zoektocht naar een boek over het Project Gutenberg site door het boek titel of naam van de auteur . Een lijst met boektitels wordt geopend . Klik op de titel die u wilt downloaden . Klik op de " Kindle " koppeling en een save dialoogvenster geopend . Sla het bestand op uw computer .

Trek aan het uiteinde van uw Kindle macht /USB -kabel . De behuizing met de tanden trekt naar een USB-stekker te onthullen . Steek de USB- kabel in uw computer en in uw Kindle . De Kindle verschijnt in uw " Apparaten met verwisselbare opslag " directory .

Open de Kindle in de Windows Verkenner . Open de " documenten" . Zoek het gedownloade bestand en sleep het naar de " documenten" . Koppel uw Kindle . Uw nieuwe boeken zal verschijnen in de lijst .
Gratis Boeken voor de Kindle

Hoewel de Amazon Kindle ondersteunt geen bibliotheken lenen boeken , Amazon.com distribueert diverse gratis ebooks voor de Kindle . Amazon onderhoudt een grote bibliotheek van gratis ebooks via de Kindle Store , en de site bevat ook een aantal andere websites die te verdelen gratis ebooks , waaronder het Internet Archive , Open Library , ManyBooks.net en Project Gutenberg .

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoe te luisteren naar MP3- muz…
·Hoe te kopiëren en plakken In…
·Kindle Dx Vs . Kindle 2 
·Hoe u uw Kindle Laatste langer…
·Hoe je eBooks Transfer Van Son…
·Hoe maak je verbinding een Ama…
·Hoe kan ik een Kindle boek in …
·Hoe te lezen Fictionwise eRead…
·Hoe kan ik zien hoe vol mijn K…
  Related Articles
Hoe de Kindle App te installeren voor uw…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
Hoe maak je een Kindle Sync om een ​​iPa…
De verschillen in de iPad & iPad 3G 
Hoe je foto's synchroniseren met uw iPad…
iPad & eBook Compatibiliteit 
iPad Pros & Cons 
Hoe je Pagina's en bestanden op een iPad…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een grafische kaart te insta…
·Hoe maak je een Bad Drive Vervang in RAI…
·Printen op Memorex CD Sleeves 
·Hoe maak je een Ghost Make Cam 
·Hoe maak je verbinding een iMac naar een…
·Hoe de SMU resetten op een IMac G5 
·Hoe een Thumb Drive Herstel 
·Hoe te gebruiken Diskpart om Partition A…
·Hoe maak je een besturingssysteem te ins…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com