Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
iPad & eBook Compatibiliteit
Electronic books - meer in het algemeen aangeduid als ebooks - zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van formaten. De iPad is in staat om e-boeken met behulp van derden ereader applicaties gedownload uit de App Store te bekijken . Deze ebook apps zijn niet allemaal compatibel zijn met hetzelfde type ebook formaten , zodat het kiezen van de juiste toepassing om met uw ebook bibliotheek is essentieel . EPUB

Kort voor " elektronische publicatie , " het EPUB -formaat is een gratis open standaard ontwikkeld door het International Digital Publishing Forum . Een belangrijk aspect van het EPUB- formaat is de mogelijkheid om de tekst aan te passen in een ebook om verschillende grootte schermen passen . De iPad kan EPUB ebooks weergegeven door eigen iBooks applicatie van Apple , die ook gebruik maakt van de EPUB- formaat voor alle e-boeken verkocht via de online iBookstore . De Stanza en Kobo ereader applicaties zijn ook compatibel met EPUB- bestanden , waardoor dit formaat een van de meest geaccepteerde ebook -formaten op de iPad .
AWZ

Amazon.com
ontwikkelde de AWZ ebook formaat voor gebruik op zijn Kindle digitaal lezen en publishing platform . Het formaat zorgt voor auteursrechtelijke bescherming methoden en auteur - configureerbare licenties moeten worden toegepast op e-boeken , en alle elektronische lectuur gedownload van de online boekwinkel Amazon.com gebruikt het AWZ -formaat . De iPad is compatibel met AWZ bestanden via de gratis Kindle- applicatie , die ook kunt u kopen en downloaden AWZ bestanden van de Amazon.com winkel. De Stanza applicatie kan ook onbeschermde AWZ ebooks laden .
MOBI

Ontwikkeld door Franse digitale uitgeverij Mobireader , de MOBI ebook formaat was een van de eerste populariseren elektronisch lezen via Palm Pilot apparaten en computers . Amazon.com gekocht Mobireader in 2005 , en gebruikte haar MOBI ebook formaat als basis voor AWZ bestanden . De iPad 's Kindle app is dan ook volledig compatibel met onbeschermde MOBI ebooks , net als de Stanza ereader applicatie .
PDF

Het Portable Document Format is ontwikkeld door Adobe in 1993 als een manier om cross - platform documenten die hun lay-out en uiterlijk te behouden , ongeacht de hardware, software of applicatie te maken . De iPad is compatibel met PDF ebooks via de iBooks applicatie, de Kindle applicatie of via de onafhankelijke Stanza app . PDF compatibiliteit met de iPad heeft een aantal beperkingen met documenten ontwikkeld om papier of scherm maten die afwijken van de iPad scherm grootte en verhouding past . Veel ereader applicaties daarom van mening PDF ondersteuning te experimenteel .
CBZ En CBR

Digitale stripboeken
zijn overal verkrijgbaar via het de CBZ en CBR bestandsformaten . Deze bestanden zijn eigenlijk gecomprimeerd containers , met CBZ vertegenwoordigen een reeks opeenvolgende JPEG- afbeeldingen die zijn opgeslagen in een ZIP -bestand , en het CBR het comprimeren van de beelden in een RAR -bestand . Stanza applicatie van de iPad is in staat om CBZ en CBR bestanden te openen , en in de juiste volgorde de beelden . De applicatie CloudReaders is ook ontworpen compatibel met bevatte digitale comic ebooks te zijn .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad Reset to …
·Hoe E-mail Print Met ePrint op…
·Hoe je Applications Transfer n…
·Hoe de Dock aanpassen op een i…
·Hoe maak je een iPad , dat maa…
·Is de iPad compatibel met Silv…
·Hoe maak je de iPad Remember e…
·Hoe maak je een fototubus Albu…
·Hoe maak ik een e-mailadres Ve…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een HP Compaq nc6400 laptop Reboot Z…
·Hoe kan ik een baan Kosten 
·Hoe te Fusion & Windows XP installeren o…
·Hoe te uw pc om bestanden op uw toestel 
·Hoe de HP PSC 1315 Reset 
·Hoe kan ik een afbeelding invoegen in ee…
·Hoe Memory in een Compaq LTE 5400 Instal…
·Hoe je live streaming Netflix Krijg voor…
·Hoe de TI 84 Calculator om Logs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com