Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Gegevens Plannen voor de iPad
Als u van plan om de Apple iPad met Wi-Fi + 3G-connectiviteit te kopen of gekocht , dan moet je waarschijnlijk een data- plan om verbinding met het internet . Het 3G-model laat je weg van Wi - Fi-hotspots te reizen en hebben altijd een data -verbinding beschikbaar is . Het bezit van het 3G-model is ideaal als je veel reist of van plan om de iPad uit de buurt van uw huis te gebruiken . In de Verenigde Staten , kunt u de iPad 3G- modellen te krijgen van zowel AT & T of Verizon Wireless . AT & T iPad data-abonnementen

Als u wilt dienst de gegevens hebben voor uw iPad op de AT & T-netwerk , dan moet u de AT & T iPad model te kopen . De Verizon -model werkt niet met de AT & T-netwerk . AT & T biedt slechts twee data-abonnementen , die $ 15 per maand voor 250 MB of $ 25 voor 2GB vanaf april 2011. De 250MB plan is perfect voor de toevallige reiziger , die frequent toegang tot Wi - Fi-hotspots in de stad en in huis heeft . De 2GB plan is ideaal voor iemand die is verwijderd van een internetverbinding thuis vaker en toegang moet hebben tot tijdgevoelige informatie, zoals nieuws , e-mails en zakelijke documenten .

AT & T heeft een groot bereik voor hun datanetwerk met zeer weinig onrustige gebieden . Sommige gebieden aan de rand van grote stedelijke centra ontvangen vlekkerige dekking , vooral omdat het netwerk torens zijn dichter tot stadscentra . U kunt de AT & T dekking kaart voor uw omgeving controleren door naar hun website of in te gaan op een AT & T- winkel in uw buurt .
Verizon iPad data-abonnementen

Koop de Verizon iPad model als u liever gebruik van het netwerk van Verizon Wireless voor toegang tot het internet tijdens het reizen . Verizon biedt een bredere selectie van gegevensplannen , maar een steilere kosten voor de consument . Met ingang van april 2011 , Verizon's iPad gegevens plannen omvatten $ 20 voor 1 GB , $ 35 voor 3GB , $ 50 voor 5 GB en $ 80 voor 10GB . De 1GB plan is een goede starter pakket als u niet zeker weet hoeveel data je verbruikt op een maandelijkse basis . U kunt altijd upgraden op een later tijdstip . Als je voelt dat je zult gebruiken veel data , terwijl u niet thuis bent , dan moet je kiezen voor de 3GB of 5GB plan. Alleen zware gebruikers die voortdurend gebruik maken van hun iPad de hele dag door moet gaan met de 10GB data-abonnement .

De Verizon datanetwerk is de grootste in de Verenigde Staten met meer dan 50 miljoen actieve gebruikers . Verizon data gebruikers zelden rapporteren verbindingsproblemen op het 3G-netwerk . Als je dat doet ervaring problemen met het netwerk , dan is Verizon's klantenservice is beschikbaar op de telefoon om u te helpen 6:00-23:00 .
Activeringskosten

zowel AT & T en Verzion Wireless heb geen activeringskosten in rekening brengen voor het gebruik van de data -verbinding op uw iPad apparaat . Met ingang van april 2011 , de initiële kosten van de iPad met Wi - Fi + 3G via de Wi - Fi alleen modellen is ongeveer $ 130 meer . Hiermee rekening houden bij de beslissing om de iPad tablet- computer te kopen . Als je niet bereid bent te betalen de extra $ 130, dan bespaart het geld plus data kosten door te gaan met de iPad Wi - Fi-model plaats .
Maand - tot - maand abonnement

met ingang van april 2011 , het handige ding over het kopen van de iPad met Wi - Fi + 3G -connectiviteit is dat je maand - tot-maand kan betalen voor de data-abonnement . Dit betekent dat u de gegevens dienst te activeren alleen wanneer u het nodig hebt . Tot het nemen van data service , moet u uw naam , adres en creditcardgegevens in te voeren rechtstreeks van de iPad . Zowel AT & T en Verizon laat u het abonnement annuleren op elk gewenst moment en gebruik alleen de gegevens die u betaald .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je IM op Facebook op een i…
·Hoe je video's toevoegen aan i…
·Hoe maak je een Comic Book imp…
·Hoe bekijkt een Google Doc op …
·Hoe kunt u uw Gmail- agenda sy…
·IPad Audible Problemen : Zien …
·Hoe maak je een iPad Calendar …
·iPad laat me niet Bewerk de SM…
·Hoe maak je een iPad aansluite…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe kan ik gegevens automatisch na 10 mi…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
Hoe je Wireless Data annuleren op een Ap…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
  Hardware Articles
·Hoe Vergelijk een IBM -computer en een A…
·Hoe maak je een beveiligde schijf format…
·8 Pin Vs . 4 -pins Moederbord connectore…
·Hoe maak je een nieuwe harde schijf op e…
·Een ventilator verbetert de bloedsomloop…
·Hoeveel Megabytes Kan een DVD Store? 
·Vaststelling Computer Toetsenbord Toetse…
·Hoe te herstellen van een slechte Hitach…
·Hoe te vervangen Laptop Accu 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com