Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Een ventilator verbetert de bloedsomloop in een computer zaak , die helpt bij het koelen van het systeem omlaag
Hoe een Asus Fan verbinding . Cooling inspanningen van de ventilator kan oververhitting te voorkomen , wat kan leiden tot slechte prestaties van het systeem , instabiliteit en verminderde levensduur . Als je aan overklokken van een computer - bijvoorbeeld , waardoor de processor sneller werken dan oorspronkelijk bedoeld - dan meer warmte wordt opgewekt , en oververhitting is vaak een probleem dat extra koeling . Instructies
1

Kijk goed naar uw Asus moederbord voor een poort met het label " CHA_FAN1 , " " fan2 " of " fan3 . " Raadpleeg de handleiding van uw moederbord als je moeite om de haven te hebben of om zijn functie te bevestigen . Vermijd het gebruik van een processor of voeding van ventilator -poort voor uw zaak fan , deze andere poorten worden meestal aangeduid " CPU_FAN , " " ventilator1 " of " PWR_FAN " . Op sommige moederborden , " ventilator1 " is ook een geval fan -poort , dus controleren door te verwijzen naar de handleiding van het moederbord . Kopen van 2

Connector het geval ventilator in de ventilator -poort op het moederbord . De connector zal ofwel een 3 - pins of 4 - pins connector . Je zal drie of vier gaten te zien op het einde , dus steek de stekker in een 3 - pins of 4 - pins poort , respectievelijk . Als je alleen 3 - pins poorten , is de 4 - pins connector ontworpen voor aansluiting op het zo goed , maar je zult variabele snelheidsregeling , die in feite betekent dat de ventilator op volle snelheid werken verliezen . Op dit punt , je klaar bent , tenzij u een beschikbare case fan poort niet kan vinden , in welk geval , gaat u verder met de volgende stap .
3

Zoek de 3 - pins naar 4 - pins Molex adapter die moet worden opgenomen met uw ventilator . Steek connector uw geval fan's in het smalle uiteinde van de adapter , de adapter mag slechts 2 pinnen , maar het ontbreken van een derde betekent gewoon je moederbord zal de ventilator snelheid , wat niet mogelijk is via de Molex connector toch niet opnemen .
4

zoeken naar een beschikbare Molex stekker uit de voeding van de computer , die gemakkelijk wordt geïdentificeerd als de grote , vierkante unit aan de bovenkant of onderkant van de zaak met alle kabels die uit . De Molex connector is een grote , rechthoekige stekker met 4 pennen . Steek de vrouwelijke Molex connector van de adapter in de mannelijke Molex connector van de voeding .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe partitie Primaire ID Maak …
·Hoe te gebruiken Mijn Lexar Ad…
·Welke Bus Types Gebruik serië…
·Hoe het opzetten van een RDX 
·Hoe te formatteren een I880 SD…
·Hoe te kopiëren van een Raw D…
·Netwerken & Drive Recovery 
·Hoe kan ik een externe USB -sc…
·Hoe Potentiometer behoeften be…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een moederbord Kleinere 
·Hoe kan ik een extra harde schijf instal…
·Hoe kan ik een externe DVD -brander In e…
·Hoe te Zet de Wireless LAN 
·Definitie van een Power Distribution Uni…
·Hoe te Overclock Ami BIOS 
·Soorten Barcode Scanners 
·Hoe een inktcartridge wijzigen voor een …
·Hoe maak je een Hardened Laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com