Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
iPad Pros & Cons
iPad apparaat van Apple is anders dan alle andere touc screen tablet computer . Het eigen besturingssysteem dat de bevoegdheden van het apparaat maakt taken gemakkelijker dankzij de ingebouwde software , zoals de App Store en de Safari- browser , maar de iPad heeft nog steeds nadelen in vergelijking met andere tablet -systemen . Gemak van Navigatie

De multi-touch capacitieve scherm betekent een groot voordeel voor de iPad , want het maakt het navigeren meeste menu's en programma's eenvoudig en intuïtief het systeem . Het scherm maakt gebaren gebaseerde navigatie en biedt nieuwe manieren om beelden te bekijken , spelletjes spelen en interactie met het apparaat . Gebruikers die vertrouwd zijn met de iPod Touch of iPhone vindt de overgang naar de iPad zeer eenvoudig, aangezien alle drie apparaat hebben dezelfde interface.
Application Access

applicatie Van de iPad ondersteuning bewijst een voordeel en de zwakte van het systeem . De App Store biedt toegang tot tienduizenden applicaties , veel gratis te downloaden . Apps bestrijken het hele scala van toepassing nutsbedrijven , waaronder games , muziekspelers , productiviteit suites en reisprogramma's . Terwijl de App Store heeft een enorme verscheidenheid aan software , is de iPad beperkt tot die enkele bron voor nieuwe software , en zal niet werken met programma's ontworpen voor elk ander besturingssysteem. Dit voorkomt dat de tablet van het werken met bestaande tablet software ontworpen met andere besturingssystemen in het achterhoofd .
Interface Beperkingen

draagbaarheid van de iPad wordt geleverd met interface beperkingen die te maken het moeilijk om enkele computertaken uitvoeren . Het schermtoetsenbord mist de voelbare feedback en het gebruiksgemak van een traditionele fysieke toetsenbord , en gebruikers kunnen het moeilijk vinden om lange berichten efficiënt te typen , vooral bij het eerste gebruik van het apparaat . De iPad werkt met draadloze Bluetooth- toetsenborden , die aparte aankoop nodig
gebrek aan compatibiliteit

iPads
hebben beperkte compatibiliteit van de hardware , zoals de apparaten bevatten alleen Apple's gespecialiseerde 30 . - pins connector poort voor het aansluiten van nieuwe hardware . USB-apparaten zoals flash drives en game controllers zal niet werken met de iPad zonder een USB- converter specialiseren , en zelfs dan is de tablet heeft alleen poorten voor een enkel apparaat .
Draagbaarheid

De iPad heeft een aantal draagbaarheid voordelen boven andere systemen . Zijn indrukwekkende batterij vereist slechts opladen na tien uur van gebruik, een veel langere levensduur dan de meeste laptops en tablets . Alle iPad-modellen worden geleverd met ingebouwde Wi - Fi en Bluetooth -connectiviteit voor draadloze netwerken , en de 3G-model kan verbinding maken met het internet via - de - lucht via een abonnement van een provider. Het toestel weegt iets meer dan £ 1 , en sport een solide , uit een stuk aluminium frame om stoten en krassen te absorberen .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe een muis en toetsenbord op…
·Hoe maak je verbinding een Opt…
·Hoe kan ik mijn iPad Hook aan …
·Hoe je Angry Birds Scores Tran…
·Hoe kan ik een boek Transfer V…
·Hoe om bestanden te kopiëren …
·Hoe een ongeldige IPA Fix op e…
·Hoe je foto's opslaan op een i…
·U kunt luisteren naar muziek t…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Waar zijn de luidsprekers op een compute…
·Hoe maak je een Canon MP530 scanner Prob…
·Hoe maak je een DVI - D- Link naar een H…
·Hoe te Remembered wachtwoorden verwijder…
·De voordelen van robotchirurgie 
·Hoe te vormen met de letters op het toet…
·Wat is SuperDrive ? 
·Wat is een discrete grafische kaart 
·Kan ik gebruiken 1600 MHz processors in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com