Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Waar zijn de luidsprekers op een computer
? Verschillende computers hebben verschillende audio- opties . De meeste van de tijd , de spreker locatie is zeer duidelijk . Echter , als u op zoek bent naar de exacte locaties van de luidsprekers , volgen een standaard set van tips die u zal leiden tot een aantal gemeenschappelijke plaatsen te controleren , wanneer het proberen om erachter te komen waar de luidsprekers zijn . Luidsprekers op standaard desktop computers

Als u gebruik maakt van een computer die een toren die zit op de vloer , of een mini- toren die zit op je bureau omvat , dan is uw luidsprekeraansluitingen zijn eenvoudig . Standaard desktop computers hebben geen ingebouwde luidsprekers , maar eerder , een audio -uitgang . Als u een kijkje nemen op het achterpaneel van de toren vindt u een audio -poort te zien . Het ziet er net als de aansluiting zou u een hoofdtelefoon aansluiten op . Dit is uw geluidskaart die een spreker heeft out .

Op computers als dit, je luidsprekers zijn externe . Normaal gesproken zal u een aparte luidspreker instellen voor gebruik met uw computer hebt gekocht . Als u niet luidsprekers hebben , iemand die zijn voorzien van een 3,5 mm plug zal werken .
Luidsprekers op All - In-One - desktops

Voorbeelden van Madame all - in - een desktops zijn de Apple iMac en de HP Touchsmart PC . Deze types van computers hebben alles ingebouwd in de monitor , inclusief de luidsprekers . De meeste tijden , zal all-in -one desktops hebben de sprekers zich in de richting van de onderkant van het apparaat , achter het scherm . De sprekers zullen niet zichtbaar zijn . Echter , als je kijkt rond , je moet wat kleine grille - achtige inkepingen ergens zien op de all - in-one , die zal u vertellen waar de sprekers zich bevinden . Veel all - in-one computers bieden ook een audio - out poort, die u zal toestaan ​​om externe luidsprekers aan te sluiten ook.
Sprekers op Laptop Computers

Alle laptops zijn voorzien van volledig geïntegreerde ingebouwde luidsprekers . Vaak worden de luidsprekers zich binnen de behuizing ofwel boven het toetsenbord of onder het toetsenbord , nabij de hoeken . De sprekers zullen zelden worden gevestigd op het scherm gedeelte van de laptop .

Laptop speakers
neiging om zwak wat de omvang en de totale output . Echter , laptops ook voorzien van een audio - out -poort zodat u externe luidsprekers aansluiten .
Luidsprekers in Monitoren

laatste tijd zijn er steeds meer bedrijven zijn inclusief ingebouwde luidsprekers met hun monitors . Een voorbeeld hiervan zou de nieuwe Apple Cinema Display te zijn . De locatie van de luidsprekers die zijn ingebouwd in monitoren zijn meestal aan de onderkant van het scherm . Typisch, als je om direct te kijken onder het scherm ( niet de voet van de monitor ) zou je een aantal gaten uit voor geluid geknipt vinden . Dit is waar uw luidsprekers zijn gevestigd .

Veel monitors
hebben ook sprekers die hangen aan de onderkant van hen. Heeft deze luidsprekers niet verwarren met de ingebouwde degenen. Deze worden extern geplaatst om de monitor zelf .
Remote en Wireless Speakers

Een nieuwere optie voor computers is remote speakers . Remote speakers werken door de stekker in je router . Uw computer, dan beken zijn geluid draadloos naar de set luidsprekers . Op opstellingen als dit , zullen de luidsprekers worden gevestigd waar uw draadloze router is ingesteld .

Ander type externe luidsprekers zijn draadloze luidsprekers . Draadloze luidsprekers aansluiten op uw computer via een draadloze ontvanger . De ontvanger kan vaak in de USB -poort of de audio- out .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe kan ik een DVD te kopiëre…
·Hoe te installeren een Dynex D…
·Is er een manier om een Gedaal…
·802.11N Wireless Adapter Specs…
·Hoe maak je een computer Proce…
·Welke batterij wordt gebruikt …
·Vergelijking van de Samsung Sp…
·Hoe maak je een Blu - Ray Disc…
·Hoe maak je een IDE gebruiken …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een tweede DVD Writer install…
·Een multimedia audio controller is een a…
·Hoe controleert de BIOS Power Supply op …
·Hoe te Buss Mastering uitschakelen op La…
·Hoe maak je een tweede harde schijf toev…
·HDMI moederborden met ondersteuning voor…
·Hoe te Factory Reset een HP Color Laserj…
·Microcontroller en een Embedded System 
·Hoe installeer ik muziek op een MP3 -spe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com