Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
802.11N Wireless Adapter Specs
Een 802.11N draadloze adapter - ook wel bekend als een Wireless - N adapter - is een netwerkadapter met een Universal Serial Bus ( USB ) of Peripheral Component Interconnect ( PCI ) -connector die personal computers ( pc's ) te gebruiken voor draadloze verbinding met het internet en houdt zich aan de International Electrical and Electronics Engineers ' 802.11n-standaard . Verschillende technologische bedrijven - fabrikant van dit apparaat - die Linksys , Belkin , LG Electronics , ASUS en D - Link omvatten . Een aanbod is de Linksys AE1000 . De fabrikant adviesprijs is $ 59,99 voor dit apparaat ( vanaf mei 2011) . Fysieke specificaties

Sporting een glanzend zwarte afwerking , de Linksys AE1000 802.11N draadloze adapter heeft een breedte van ongeveer 3 tot 4 inch ( 76-101 mm ) , diepte van ongeveer 0,4 tot 0,5 inch ( 10 tot 13 mm ) en de hoogte van 1 inch ( 25 mm ) . Het gewicht wordt genoteerd op 0,4 oz . ( 11 g ) . De high - speed USB 2.0- aansluiting is voor het aansluiten van de draadloze adapter op de PC , en het heeft twee interne antennes voor ontvangst .
Hoofdlijnen

De Linksys AE1000 biedt twee frequenties : 2,4 en 5 gigahertz . De draadloze adapter kan zowel een gebruik van meer dan 16 dBm , de vermogensverhouding in decibel over een milliwatt . Hoewel de AE1000 is aangekondigd als een IEEE 802.11n -apparaat , het is ook achterwaarts compatibel met de 802.11a , 802.11b en 802.11g -netwerken . Voor beveiligingsdoeleinden , of versleuteling van gegevens om het te beschermen , de adapter maakt gebruik van zowel de persoonlijke en zakelijke vormen van Wi - Fi Protected Access ( WPA ) en Wi - Fi Protected Access II ( WPA2 ) beveiligingsprotocollen .
< br >
Milieu Specificaties

de minimale bedrijfstemperatuur van de Linksys AE1000 Wireless - N netwerkadapter is 32 graden Fahrenheit , of nul graden Celsius . Aan de andere kant van het spectrum , 104 graden Fahrenheit of 40 graden Celsius , is de maximale werktemperatuur . De niet - condenserende luchtvochtigheid bereik is 10 tot 85 procent .
Systeemvereisten

Naast het bezitten van ten minste een USB 2.0-poort , PC's met behulp van de Linksys AE1000 must worden gebaseerd op het Microsoft Windows-besturingssysteem : specifiek , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP en Windows 2000 . Ook moet de computer beschikken over een processor die een minimale verwerkingssnelheid van 1GHz heeft , minimaal 512 MB ​​systeemgeheugen en een cd /dvd-station om de installatie -cd-rom .
< Br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een harde schijf M…
·Hoe maak je een Disc Take Out …
·Hoe USB Thumb drives formatter…
·Instructies naar New Power Sup…
·Hoe te Overclock een Pentium 4…
·Ongeveer 500 GB Harde Schijven…
·Hoe maak je een Pocket PC Inte…
·Hoe maak je een gebruikte CD 
·Hoe te Tangled Computer Wires …
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe je Wireless Data annuleren op een Ap…
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een Verizon Wireless iPad Ge…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe de iPad koppelen met een draadloos t…
Hoe maak je een iPad gebruiken als een d…
Hoe maak je draadloos internet te krijge…
  Hardware Articles
·Hoe te openen een inktcartridge 
·Sata Vs . Eide harde schijf 
·Hoe te 1394 Port Card Installeren om Del…
·Hoe je twee Sata harde schijven installe…
·Betaalbare Laptop Computers 
·Hoe te Crimp connectoren installeren 
·Maakt gebruik van computertechnologie in…
·Hoe kan ik een laptop gebruiken als moni…
·Hoe maak je een Power Source installeren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com