Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Logitech Z - 5500 Specificaties
Zwitserland gevestigde randapparatuur fabrikant Logitech International SA vrijgegeven van de Logitech Z-5500 in 2004 als een 5.1 - kanaals luidsprekersysteem dat kan worden gebruikt met elektronische producten zoals computers , televisies en cd- , dvd- en draagbare digitale multimedia spelers . Bij de release , Logitech gaf de Z-5500 een fabrikant adviesprijs van $ 399,95 . In maart 2011 , Logitech liet de Logitech Surround Sound Speakers Z906 , effectief beëindigend de productie van de Z-5500 . Echter , kunnen klanten nog steeds de aankoop van de Z-5500 op bepaalde verkooppunten . General Description

De Logitech Z-5500 is een vijf - luidsprekersysteem . Het bestaat uit vier satellietluidsprekers , een centrale luidspreker en een subwoofer . Het komt ook met een digitale SoundTouch Control Center en een draadloze afstandsbediening . Een THX - gecertificeerd systeem , de Logitech Z-5500 heeft een frequentiebereik van 33 hertz tot 20k kilohertz , maximale geluidsdruk van 115 decibel ( dB ) , signaal- ruisverhouding van 100 decibel en een ingang impedantie van 8 ohm . De Z-5500 heeft vier ingebouwde decoders : Dolby Digital , DTS , DTS 96/24 en PCM 96/24
Satellite Speakers

Elk van de Logitech . Z - 5500 vier satellietluidsprekers bieden 62 watt (W ) van de macht te combineren voor audio vermogen van 317W . Zo bieden ze de meeste van het luidsprekersysteem 505W vermogen . De normale gevoeligheid rating is 93.5dB , en zijn bestuurder diameter meet 3 inch ( 7,62 centimeter) .
Center Speaker en Subwoofer

De center luidspreker van de Logitech Z-5500 heeft dezelfde driver diameter grootte en gevoeligheid normaal rating als de satellietluidsprekers . Maar het levert 69W van de macht , die iets overtreft elke individuele satelliet luidspreker . De subwoofer van de Z-5500 heeft een vermogen van 188W , een bestuurder diameter van 10 inch ( 25,4 cm ) en een normale gevoeligheid waardering van 100dB .
Connectoren en Power

de Logitech Z - 5500 biedt twee Sony Philips Digital Interface : een met behulp van een RCA -connector , en de andere met een TOSLINK glasvezelverbinding . Ook inbegrepen zijn vier 3,5 - mm stereo audio -aansluitingen . Het elektrisch vermogen komt van een stopcontact dat 110 Volt gebruikt in wisselstroom .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een harde schijf c…
·De plaatsing van de Monitor Sp…
·Zal Memory Stick Werken met Wi…
·Hoe zet ik een Missing D : Dri…
·Hoe te verbinden Drie Harde Sc…
·Hoe een HP externe dvd convert…
·Home Network Storage Devices 
·Hoe te registreren Een scannen…
·Hoe te wijzigen van een Disk S…
  Related Articles
Apple iPad Specificaties 
Apple iPad Specificaties en functies 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Noritsu 3011 Specificaties 
De specificaties van een SMART Board 
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
Specificaties voor een HP xw6600 
De Specificaties van 768MB Nvidia Geforc…
  Hardware Articles
·Hoe Hard Drive Space Voeg toe aan een Ga…
·Hoe maak je een primaire partitie te for…
·Hoe kan ik een laptop verplaatsen Hoewel…
·Canon 8800F Specificaties 
·Het voorpaneel van de Toshiba Satellite …
·Hoe om ruimte vrij op uw harde schijf te…
·Hoe kan ik een Pioneer CD drive die niet…
·Hoe je RAM 
·Hoe de DVD drive vervangen op een Dell I…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com