Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te verbinden Drie Harde Schijven
harde schijf van de computer is het belangrijkste opslagmedium voor het systeem . Je games , documenten , video's , muziek en andere bestanden nemen ruimte in beslag op de harde schijf van je systeem . Uiteindelijk je zou opraken van de ruimte . U kunt opslagruimte toe te voegen door het installeren van twee extra harde schijven op uw computer . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier Foto: Twee harde schijven compatibel zijn met uw systeem
Connection kabels voor de harde schijven
Aarding riem
Toon Meer Instructions

Power 1 computer uit en trek de stekker . Met een schroevendraaier de belangrijkste opening van de computerkast . Als je een laptop hebt , zult u niet in staat zijn om extra interne harde schijven toe te voegen . U moet een externe schijf aan te schaffen. Kopen van 2

Zoek de harde schijf die momenteel in uw systeem . Als de computer is afgelopen , zal uw harde schijf waarschijnlijk SATA . Oudere systemen zijn IDE . SATA-schijven hebben een enkele kabel die van hen op het moederbord . Kijk naar de aansluiting op het moederbord en je moet twee vrije verbindingen zien naast de kabel die op uw harde schijf . Als uw systeem is ouder en maakt gebruik van IDE , moet u uw harde schijf zien met de kabel met een gratis aansluiting voor een tweede rit .
3

Aankoop twee harde schijven van hetzelfde type als die van jou ( SATA -of IDE ) en alle kabels die u nodig --- twee SATA- kabels als ze niet komen met de schijven of een IDE-kabel die het mogelijk maakt voor drie harde schijven in plaats van twee .
4

Sluit de kabel aan op uw eerste SATA-schijf en sluit deze aan op uw moederbord dan . Sluit de voedingskabel aan op uw schijf --- het zal een vierpolige vlakke aansluiting hebben . Kijk naar voedingskabel uw belangrijkste harde schijf als een voorbeeld . Sluit de tweede harde schijf aan op uw moederbord en sluit de stroomkabel. Als het aansluiten van IDE-stations , koppelt u de kabel op uw primaire harde schijf en vervang deze door de nieuwe kabel . Sluit deze dan aan uw moederbord . Steek de bovenste aansluiting in uw primaire harde schijf . Wijzig de jumper Master /Slave op elke schijf op Slave . Verbind de twee aandrijving aan elk van de resterende aansluitingen . Noteer alle informatie die wordt afgedrukt op de voorkant van de IDE-stations . Moet u deze invoeren in het BIOS nadat u de computer weer aanzet . Sluit de harde schijf stroomkabels laatste .
5

Schroef de nieuwe harde schijven in alle open baai met de meegeleverde schroeven en rails voorzien . Zorg ervoor dat de aansluitkabels zijn in stevig geduwd . Als u kort op de baaien en een floppy drive aanwezig is , kunt u de diskette te verwijderen als u deze niet gebruikt .

Sluiten 6 en zet het geval is met alle schroeven die werden verwijderd . Sluit het netsnoer en de macht over het systeem . Als u piepjes , uitschakelen van het systeem , de heropening van de zaak en controleer je harde schijf kabel en stroomaansluitingen . Uw computer zal een paar minuten duren om de nieuwe schijven te herkennen . Op oudere IDE -systemen , moet u BIOS invoeren en cilinders , omvang en sectoren van de nieuwe schijf .
7

Klik op Deze computer op het bureaublad naar de nieuwe schijven te controleren . U ziet de twee nieuwe stations en de toegewezen letters ( F : , G : of H : , ik :) . Als de schijven niet worden weergegeven , het systeem afsluit , zet hem weer aan en voer Setup modus van uw computer om de instellingen van uw systeem te controleren . Je kan hebben om de instelling te wijzigen , zodat het systeem herkent automatisch een harde schijf aangesloten .

Previous: Next:
  Computer Drives
·De voordelen van robotchirurgi…
·Hoe maak je een Line - in Jack…
·Over PC Air Cards 
·Hoe een HP thin client Vervang…
·Trucs op een Elektronische Min…
·Is een WD harde schijf Exchang…
·Definitie van een Dual - Core …
·Hoe kan ik drivers installeren…
·Waarom zijn flashdrives Geform…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de ventilator te vervangen in een HP…
·HP Pavilion DV6775 Specs 
·Wat zijn de tekenen van de AC -adapter P…
·Canon i550 Alignment Problemen 
·Heeft mijn MacBook al een Optical Out Po…
·Hoe te formatteren SATA FAT32 750GB 
·Hoe te Disk Drives hernoemen 
·Vijf onderdelen opgeslagen in het RAM 
·Hoe het opzetten van RAID op een laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com