Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> werkstations >> Content
De specificaties van een SMART Board
Interactieve whiteboards , zoals het SMART Board , worden gebruikt in klaslokalen en bestuurskamers over het hele land . SMART Boards toestaan ​​dat een individu computerscherm te projecteren op een hele kamer . Gebruikers kunnen raken het grote scherm met een vinger of een speciale stift om te scrollen, te selecteren , typt en op alles wat op het computerscherm verschijnt . Er zijn drie series van SMART Boards , elk met veel verschillende modellen . De specificaties voor de 600 , 600i en 685 ix zijn vergelijkbaar , met een aantal series met verschillende opties . Vinger en pen - gebaseerde oplossingen

Vinger
en pen - gebaseerde oplossing verwijst naar de mogelijkheid om te klikken , te markeren , scroll , en het scherm navigeren met de aanraking van een vinger of een van de vier gekleurde pennen die komen met alle modellen .
SMART pen tray

De SMART pennenbakje
is opgenomen op alle modellen . De lade zit aan de voorkant van het SMART Board , de huisvesting van vier verschillende gekleurde pennen . Als de gebruiker pakt de rode pen , de technologie voelt dit , en alles op het bord geschreven met de pen of een vinger zal zijn in het rood . Hetzelfde geldt voor elk extra kleur , groen , blauw of zwart . Het houdt ook een gum , die wordt ingeschakeld als opgepikt en kan worden gebruikt om de pen markeringen wissen .
Software

Alle modellen worden geleverd met de SMART Notebook software voor samenwerkend leren . De software is compatibel met Windows , Mac en Linux besturingssystemen . Aanvullende software kan worden gekocht , afhankelijk van de behoeften van de gebruiker . Andere opties zijn SMART Classroom Suite , SMART Notebook SE , SMART Notebook Math gereedschappen , SMART Sync klasmanagement , SMART Response interactive response systeem , SMART Response CE , SMART Ideas concept mapping , SMART Bridget conferencing , SMART Meeting Pro en LinQ .
< br >
model 600

de 600 is het standaard model . Het omvat vinger en pen - gebaseerde oplossingen , SMART pennenbakje , SMART Notebook software voor samenwerkend leren , met dubbele en breedbeeld modellen beschikbaar . Modellen zijn 640 , 660 , 680 , 685 , 660i , 680i , 685i en 685ix .
Model 600i

De 600i heeft een SMART UF55 short-throw geïntegreerde projector systeem met standaard 4:3 beeldverhouding en XGA-resolutie , vinger en pen - gebaseerde oplossing , SMART pennenbakje , SMART Notebook collaborative learning software , dual gebruiker en breedbeeld modellen beschikbaar , en een uitgebreid bedieningspaneel. Modellen zijn SMART UF55 , SMART UF55w , 660i , 680i , 685i , D660i , D680i en D685i .
Model 685ix

De 685ix heeft een wand- , SMART UX60 ultra short - throw projector met een 16:10 aspect ratio dat inheemse WXGA breedbeeld resolutie , vinger en pen - gebaseerde oplossing , SMART pennenbakje , SMART Notebook collaborative learning software , dual gebruiker optie , standaard 87 " breedbeeldscherm en een biedt uitgebreide bedieningspaneel . Modellen zijn SMART UX60 , 685ix en D685 ix .

Previous: Next:
  werkstations
·Hoe maak je Desk Mount een Des…
·Hoe maak ik een HD Editing Com…
·Computer Cleaning Solution 
·De specificaties van een SMART…
·HP Eva 4000 Voeding Specificat…
·DSL Vs . Draadloos 
·Hoe je Custom Build a Gaming W…
·De verschillende soorten van c…
·Multimedia Systemen Voordelen …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe maak je Reformat een Toshiba Satelli…
·Het verschil tussen huid & Minimaliseer …
·Hoe om tv te krijgen op een PC 
·Het toevoegen van een harde schijf op ee…
·Hoe kan ik Flash Mijn BIOS Fujitsu Sieme…
·De XP Recovery Disc werkt niet op de nie…
·Hoe te Mobi Books Transfer naar een iPad…
·Hoe te openen een Compaq Presario Tower 
·Hoe een BIOS Flash met Gigabyte 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com