Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> werkstations >> Content
De verschillende soorten van computers
Niet alle computers zijn gelijk geschapen . Met verschillende soorten computers op de markt , elk soort graag aan de behoeften van een specifieke koper , of het nu een draagbare computer te nemen naar de klas, een desktop computer voor gebruik thuis of Tablet PC voor mobiliteit en art design . Wat uw computer nodig zou kunnen zijn , is er een computer die er voor je . Personal Computers

Sized , gewaardeerd en ontworpen voor individueel gebruik , de microcomputer --- beter bekend als de personal computer ( PC ) --- kan worden gebruikt in uw huis voor persoonlijk gebruik of in een kantoor . Personal computers vereisen een besturingssysteem te functioneren , meestal Microsoft Windows , Mac of Linux . Een versie van de personal computer , het bureaublad , komt meestal in een verticale toren behuizing , die gemakkelijk op uw bureau past , vandaar de naam .
Laptop Computers

Laptop
computers lijken op uw personal computers , behalve dat ze kleiner , compact en ontworpen voor mobiliteit . Ze vereisen een besturingssysteem en kan alle taken en functies van een normale PC te voeren . Uw laptop kan weglopen een externe stroombron of een batterij . Als u de stekker van uw laptop op een externe voedingsbron , je batterij laadt zichzelf op . Kleinere laptops worden soms notebooks .
Tablet PC

Een versie van een laptop , tablet-pc's hebben touch - responsieve schermen die u kunt gebruiken met zowel uw vinger of een stylus . Ze zijn ideaal voor kunstenaars die tekenen. Tablet-pc's in het algemeen niet over een toetsenbord , zodat ze nog mobieler dan de doorsnee laptop .
Workstation Computers

Workstation computers zijn uitgerust met meer rekenkracht en geheugen dan uw typische personal computer . Deze extra mogelijkheden toelaten om complexe procedures die gebruikt worden in 3D mechanisch ontwerp , animatie of geavanceerde wiskunde te voeren .
Mainframe Computers

Volgens Kaarten van de wereld , mainframe computers kan het bureaublad functies van meer dan honderd mensen , allemaal tegelijk ondersteunen . Grote bedrijven gebruik maken van deze computers om grote hoeveelheden complexe wiskunde, zoals uit te voeren tijdens meteorologische onderzoeken of het formuleren van statistieken .

Previous: Next:
  werkstations
·Hoe om kabels gebruiken om har…
·How To Reverse Numbers Zoeken …
·Hoe maak je een Video Editing …
·Sun Blade 150 Specs 
·De beste laptop Mounts 
·Het verschil in VGA- en DVI -k…
·Hoe maak je een Workstation 
·DSL Vs . Draadloos 
·Hoe voor te bereiden voor Thin…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te Connect mijn PC naar mijn digital…
·Hoe de iPad Backup in iTunes Skip 
·Toshiba Satellite L305D Specs 
·Zijn de iPad Games Compatibel met de iPo…
·Hoe maak je een projector uit karton en …
·Hoe je iPad Toepassingen Creëren 
·Hoe kan ik een Dell BIOS-wachtwoord Bypa…
·Hoe kan ik een laptop gebruiken in Rusla…
·Hoe maak je verbinding een 2.0 USB-kabel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com