Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Zijn de iPad Games Compatibel met de iPod Touch ?
Als u overweegt de aankoop van een iPad of een iPod touch , en zijn van plan om ofwel apparaat gebruiken om spelletjes te spelen , wilt u misschien weten of iPad games zijn compatibel met de iPod touch . Sommige games in Apple's App Store zijn speciaal ontworpen voor de iPad en zal niet werken op een iPod touch en een paar games zal spelen op de iPod touch en de iPad . Over de iPad

De iPad , een tablet-computer die door Apple , heeft een touch - gevoelige kleuren LED- backlit scherm meet 9,7 inch , waardoor het geschikt is voor het spelen van games . De basic iPad maakt verbinding met het internet via Wi - Fi , en de iPad Wi - Fi + 3G-model kan ook toegang tot het internet via mobiele datanetwerken , zodat u verbinding te maken met Apple's App Store om games te krijgen.
< br > About iPod Touch

Apple
iPod touch is een draagbaar multimedia-apparaat met een 3,5 - inch kleuren backlit LED-scherm dat is aanraakgevoelig , wat je kunt gebruiken om video's af te spelen , kijken naar foto's , en spelen games. De iPod touch maakt verbinding met het internet via Wi - Fi , zodat u toegang tot Apple's App Store om spelletjes te vinden en download ze direct naar het apparaat .
Vervoer spellen

Druk op de "Home " knop op je iPod touch of iPad , en tik vervolgens op de " App Store " pictogram om toegang te krijgen tot Apple's App Store . Tik op ' Categorieën ' en tik vervolgens op " Spelen . " Tik op een Games subcategorie , zoals " Actie ", " Arcade " of " raad " als u wilt zoeken naar games. Tik op ' Zoek ', typ een zoekterm in , en tik vervolgens op "Zoeken " eens te meer als je wilt kijken voor games . Tik op de naam van een spel om de details te lezen en te zien schermafbeeldingen . Tik op het woord " gratis " of de prijs naast de naam van het spel , en tik vervolgens op ' Install ' en tik vervolgens op uw Apple ID wanneer daarom wordt gevraagd . De game downloads om je iPod touch of iPad .
IPad Game compatibiliteit

verbinding tot Apple's App Store en zoeken of bladeren voor games . Tik op de naam van een spel dat je geïnteresseerd bent in , en lees de gegevens onder "Eisen . " In deze paragraaf leert welke apparaten het spel compatibel is met , zoals de iPad , de iPod touch en de iPhone , en welke generatie model of besturingssysteem nodig is. Bijvoorbeeld , " Scrabble voor iPad " is speciaal ontworpen voor alleen de iPad , en " Scrabble " is compatibel met de iPod Touch en de iPad . Aan de andere kant , een spel zoals " Infinity Blade , " die de 2011 Apple Design Award won , is compatibel met de iPod touch , de iPhone en de iPad .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe de Apple iPad Operate 
·Hoe maak je Voeg een tekst Con…
·Hoe maak je een iPad koppelen …
·Aanbevolen Video formaat voor …
·Hoe maak je een Verizon Wirele…
·Hoe je PDF's toe aan de Kindle…
·Heeft de 3G Unrestrictor Werk …
·Hoe maak je een iPad gebruiken…
·Opties voor de iPad 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Waarom kan ik niet ontvangen Internet Au…
·Is de iPod Touch Nuttig als Navigator 
·Hoe te wissen mijn Mac 's Hard Drive van…
·Hoe de Space Bar Van een MacBook Verwijd…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 2200 Restor…
·Hoe maak je een Canon Inkjet Printer Pro…
·Kindle zal niet sluiten Uit 
·Hoe je BIOS Upgrade With No Floppy 
·Problemen met een Dynex DX - WDCMBO 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com