Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe om tv te krijgen op een PC
Het is mogelijk om live TV zenders kijken op je pc in plaats van alleen het downloaden van de individuele shows . Je hebt een tv-tunerkaart , dat is een soort van video-opname -apparaat dat het tv-signaal zal sturen naar de computer . U kunt uw kabel-of satelliet-tv dienst of een HD- TV-antenne te gebruiken met de tunerkaart . Je moet ook een programma voor de computer die kan afstemmen op de kanalen , maar men moet met de kaart komen ingesloten . Wat je nodig hebt verhuur TV tunerkaart
Video /Audio kabel
Antenne of kabel /satelliet- box
computer met monitor
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit een TV- tuner -kaart op uw computer . Dit kan komen in een interne kaart versie die je moet invoegen in een beschikbare PCI-slot of een externe kaart die een verbinding via een USB -poort . Kopen van 2

Installeer de stuurprogramma's voor de kaart , zodat de computer kan lezen het apparaat . De software hiervoor wordt meegeleverd op een cd - rom voor u te laden . De cd zal ook een applicatie die u moet installeren voor het bekijken van de tv-kanalen bevatten .

Hook -up van uw TV-antenne , kabel of satelliet -ontvanger om de tunerkaart 3 . De meest waarschijnlijke verbindingen zijn met coaxiale , S - video-of RCA composite kabel ( composite heeft de gele , witte en rode stekkers ) . Als de kaart is slechts een RCA- poort , gebruik gele stekker van de kabel.
4

Sluit de doos ontvanger aan op uw computer geluidsingang als het niet is aangesloten op de tuner kaart ( als u gebruik S - videokabel of alleen composiet video ) . Sluit de rood /witte output-poorten te zien zijn op de geluidskaart met RCA -kabels . Als de computer beschikt over een- stereo -poort , gebruik dan een mini - naar - RCA-kabel .
5

Open de tv-tuner toepassing op uw computer en zet de ontvanger TV indien aangesloten . Gebruik de afstandsbediening van de tunerkaart aan de ingang , die de kaart vertelt aan de kabelverbinding u gebruikt ( coax , S - video , composiet ) lezen .
6

Gebruik toetsen van de toepassing of de tv- tuner afstandsbediening om van kanaal te veranderen als u bent verbonden met een antenne . Als u gebruik maakt van een kabel /satelliet- box , tunen van de aanvraag op het juiste kanaal ( handleiding van de kaart zal zeggen welke ) en kanalen op de doos receiver te wijzigen .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Procedure test voor Keyboard P…
·Hoe te controleren USB 2.0 
·Hoe je HP printer software ins…
·Hoe te GK uitschakelen op Poly…
·Hoe naar Mount een Bose Compan…
·Hoe maak je een Karaoke Laser …
·Hoe u papier in een HP Deskjet…
·Hoe de haven Lengte van een Su…
·Feiten over USB -kabels 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Acer 3680 Specificaties 
·Hoe te verbinden uw interne harde schijf…
·Hoe kan ik een LCD vervangen op een IBM …
·Hoe je films transfer van rechtstreekse …
·Hoe te Silent Play op een LG DVD Disable…
·Hoe schoon een Logitech G7 
·Hoe gaat u naar BIOS voor oude Alienware…
·Kwaliteiten van goede digitale Scanners 
·Optiplex 380 Vs . 360 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com