Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
De Best Home Scanners
Het vinden van een scanner voor gebruik thuis kan een bijzonder ontmoedigende taak zijn , vooral met honderden modellen om uit te kiezen . Om u te helpen tijd te besparen op onderzoek, hebben de mensen van ConsumerSearch een lijst met scanners die de meest positieve feedback van experts en gebruikers hebben ontvangen samengesteld . Canon CanoScan 8800F

De Canon CanoScan 8800F scannen documenten tot 8,5 bij 11,7 inch met kleur dpi resolutie van maximaal 4800 bij 9600 . Het heeft zeven knoppen om het scanproces automatiseren en wordt aangeprezen als zijnde bijna geen opwarmtijd . De scanner kunt u foto's, documenten met reguliere afmetingen en negatieven scannen. Het is compatibel met zowel Macs als pc's en heeft een ingebouwde batch - scan mogelijk, waardoor u te scannen tot vier dia's of 12 35 -millimeter frames . Het weegt in op 9,2 pond. met afmetingen van 10,7 per 18,9 per 4 inches . Met ingang van 2010 , de prijs ligt dicht bij de $ 200.
Epson Perfection V300 Photo scanner

De Epson Perfection V300 Photo scanner werd uitgeroepen tot de Best Budget Schuif en filmscanner door Bestcovery in april 2010 . Het heeft een 4800 bij 9600 dpi resolutie , een keer scannen vermogen, een ingebouwde transparantie -eenheid , energie - efficiënte LED voor snellere scans , een keer kleurherstel optie en de mogelijkheid om 3D- objecten te scannen . Hiermee kunt u een document scannen tot 8,5 bij 11,7 inch . Deze scanner weegt 5,7 £ . met afmetingen van 11 bij 16,9 per 2,2 inch . Met ingang van 2010 , de prijs is in de nabijheid van $ 100 .
Epson Perfection V700 Photo scanner

Als u op zoek bent naar een scanner die ene biedt van de hoogste optische scanresolutie beschikbaar voor fotostudio toepassingen , rekening houden met de Epson Perfection V700 photo scanner . Met een resolutie van 6900 dpi , maar beschikt ook over Digital ICE -technologie , die automatisch verwijdert stof en krasjes van foto's . Deze scanner is ontworpen voor diegenen die een professionele inrichting . Hij weegt 14,5 £ . met afmetingen van 12 -by - 20 per 6 cm . Met ingang van 2010 , de prijs varieert overal van $ 400 tot $ 800.
Fujitsu ScanSnap S1500

De Fujitsu ScanSnap S1500 beschikt over 20 ppm in kleur scannen , 50 - pagina automatische documentinvoer , Intelligente papierinvoer Detection , One Button doorzoekbare PDF's maken , en wordt geleverd met Adobe Acrobat 9 Standard . Voor wie op zoek is naar regelmatige en Legal-formaat documenten te scannen , deze scanner geschikt voor documenten met een afmeting van 8,5 bij 14,17 centimeter . Het heeft ook een functie die het mogelijk maakt voor het scannen van visitekaartjes . De scanner weegt £ 6,62 . en heeft afmetingen van 11,5 per 6,3 per 6,2 inch . Vanaf 2010 kan de scanner te vinden tegen prijzen van $ 300 tot $ 500 .

Previous: Next:
  Scanners
·Scanners die compatibel zijn m…
·Hoe te Scan & Zend -mail foto'…
·HP 4200C Scanner Specs 
·Hoe maak je een Brother MFC -s…
·Hoe kan ik een document scanne…
·Hoe te Afbeeldingdia's convert…
·Hoe maak je een Canon scanner …
·Scannen met een HP Laserjet 11…
·Hoe maak je een Fellowes HRL 1…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe de cd - rom vervangen op een Acer La…
·Hoe maak ik een Super Computer 
·Hoe schoon een Trackpad 
·Laptop Computer Onderhoud 
·Verbinding maken met Wi - Fi met uw Sylv…
·Hoe te SAVF opslaan op tape 
·Hoe om verwijderde items op een Mac 
·Mijn iPad Maakt niet synchroniseren met …
·Hoe kan ik een 12 Volt Voeding Bouwen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com