Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Scanners die compatibel zijn met een Dell Inspiron
De Dell Inspiron lijn van laptop computers beschikbaar is geweest van Dell Computers al geruime tijd , en vrijwel elke scanner op de markt van november 2010 is compatibel met de Inspiron lijn van computers . Alle Inspiron -computers verkocht als van 2010 en voor de jaren vóór zijn voorzien van de Windows-besturingssysteem en ten minste een USB -poort . Dit betekent dat iedere scanner die werkt met deze twee eigenschappen zullen met een Inspiron laptop . HP Scanjet Professional 1000

Deze scanner is extreem licht van gewicht en ontworpen . Dit betekent echter geen document feeder , wat betekent dat elk document u wilt scannen moet worden gescand tegelijk . De scanner meet 2 cm bij 3 cm bij 11.3 centimeter . Hij weegt 1,4 £ en wordt geleverd met een gevoerde draagtas . De maximale resolutie bedraagt ​​600 bij 600 pixels en de maximale grootte van de pagina kan het scannen is een juridisch document grootte .
Canon CanoScan 5600F

Een flatbed scanner , deze scanner is ontworpen om beelden te scannen , hoewel het ook kan scannen documenten . De scanner heeft een 4800 pixel per inch optische resolutie en werkt met een LED ( Light Emitting Diode ) voor de lichtbron . De scanner kan scannen tot een zes strip film strip op een tijd en is ook geschikt voor het scannen van transparanten . De scanner wordt geleverd met ArcSoft PhotoStudio 5.5 en kan alles scannen tot een Letter-formaat document . De scanner wordt geleverd met een aantal knoppen op de voorkant , die kopie omvat , email ( waarmee u te scannen en de start uw e-mailtoepassing ) en scannen .
Epson Perfection V500 Photo

andere scanner hotels met totale compatibiliteit met de Inspiron lijn van computers , deze scanner is gespecialiseerd in het scannen van foto's , maar het kan werken met documenten en andere scanning projecten ook. De scanner werkt met een 6400 pixel per inch optische resolutie en maakt ook gebruik van een LED -lichtbron . Deze scanner wordt geleverd met Photoshop Elements ( een basisversie van de professionele fotobewerking programma , Adobe Photoshop ) en ABBY FineReader 6.0 Sprint , dat is een Optical Character Recognition ( OCR ) -programma . De maximale grootte van het document van de scanner kan lezen is letter-formaat . De voorkant van de scanner heeft een knop voor scannen en een andere voor e-mail .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe kan ik een Hard Copy Gedru…
·Hoe maak je Color Transparante…
·Hoe kan ik een HP Officejet 65…
·Hoe worden mijn foto's scannen…
·Hoe maak je een Print verdiene…
·Hoe je tekst documenten te sca…
·UPC Barcode Informatie 
·Scannen HP 
·Hoe een HP Scanjet Problemen 
  Related Articles
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Toepassingen die komen met de iPad 
iPad Apps die werken met Excel 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Hoe om te zien hoeveel iPad Apps Ben in …
Hoe om te testen of iPad Apps legitiem z…
Dingen die sync met de iPad 
Hoeveel mAh Zijn in een iPad batterij ? 
Wat kan een iPad Do That My netbook Kan …
  Hardware Articles
·Wat zijn Computer microfoons gebruikt? 
·Hoe maak je een T23 Thinkpad Problemen 
·Hoe te formatteren met No Recovery Disk 
·Hoe wilt zien op My Webcam 
·Hoe maak je een streepjescode collectie …
·Instructies om Refill een Epson TO431 
·Radeon 32M Specificaties 
·Hoe om te achterhalen welk type geheugen…
·Hoe kan ik een Linksys Wireless -kaart t…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com