Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe maak ik Evalueer een Epson V700 flatbed scanner?
Scanners optisch afgedrukte pagina's , foto's en andere objecten te scannen en om te zetten in digitale beelden of foto's . Een scan hoofd , uitgerust met een lichtgevoelige element , beweegt in een baan aan de onderkant van de glasplaat . Het lichtgevoelige element vangt een beeld van het object bovenop het glas , enigszins vergelijkbaar met een gewone kopieermachine . Scanners blijven om hun technologie te verbeteren en zijn geschikt voor het produceren van professioneel niveau beeldkwaliteit . De Epson V700 flatbedscanner is zo'n scanner . Om de Epson V700 evalueren , een stap - voor-stap inventarisatie van de systeemvereisten en functies. Instructies

Beoordeling 1 het systeem van minimale eisen voor de Epson V700 . Zorg ervoor dat uw huidige systeem heeft 350 megabyte aan lokale schijfruimte beschikbaar voor Windows , en een gigabyte is aanbevolen . Bevestigen 732 megabyte aan beschikbare schijfruimte voor Macintosh , met een gigabyte ook aanbevolen .
2 De Epson V700 flatbed scanner is zo gemakkelijk je kunt gebruiken in je slaap .

Controleer lijst met functies voor de benodigde USB /Universal Serial Bus 1.1 -of 2.0-aansluiting en stuurprogramma's van uw systeem . Controleer of u USB 1.1 -of 2.0- compatibele toepassingen en het besturingssysteem . Ultieme prestaties van de Epson V700 is afgeleid van de USB 2.0 . Je moet ook 256 MB RAM-geheugen hebben , en je zult maximale prestaties te krijgen als je 512 MB ​​RAM-geheugen .
3

Zorg ervoor dat u een Pentium III of hoger , IBM-compatibele processor voor Windows . Controleer of u de Power PC G4 500 MHz of hoger met ingebouwde USB als u een Macintosh .
4 Dual lens scanners geven scherpere beelden .

Vergelijk het lenssysteem van de Epson V700 met andere vergelijkbaar geprijsde scanners . Merk op dat de Epson V700 heeft een dubbele lenzen voor maximale scanresolutie en helderheid . Beoordelen andere scanners beter te zijn dan de 6400 dpi resolutie voor nauwkeurige details en kleuren die Epson V700 heeft te vinden .
5

Evalueer Epson V700 afbeeldingen en vergelijk ze met gescande beelden van andere scanners . Merk op dat de toon bereik en betere gradaties van schaduw combineren voor een veel realistischer beeld van het gescande object . Dit is te wijten aan de 4,0 Dmax technologie bijzonder voor de Epson V700 .
6 Net als cameralenzen , kan scanner lens krassen ernstig in gevaar brengen beeldkwaliteit .

Verwijder krassen en stof van film en andere oneffenheden automatisch gevolg van de Epson V700 geavanceerde functies . Deze Epson heeft " Digital ICE ™- technologie" dat kun je minimaliseren wat kan kostbaar retoucheren van sommige beelden zijn. Merk ook op dat deze scanner heeft batch scanning mogelijkheid om meerdere negatieven en dia's automatisch te scannen .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe een MX300 Canon Scan Maak …
·Scannen Meerdere foto's op een…
·Hoe maak je een digitale scann…
·Biometrische Sensor Technology…
·Hoe worden mijn foto's scannen…
·Top Kwaliteit Photo Scanners 
·SilverFast Canon CanoScan 9950…
·Hoe te Maps Papier converteren…
·Hoe te Chase Controles met beh…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe CD Etiketten Met een inkjetprinter a…
·Wat Wattage Heeft een iMac G3 gebruik? 
·Hoe maak je verbinding Twee LAN's een So…
·Kenmerken van de iPad 
·Hoe maak je een videokaart installeren i…
·Hoe maak je een Deskjet 5940 Reparatie 
·Hoe maak je een Microsoft Keyboard bijwe…
·Hoe u de aan /uit Mute Uit een Keyboard 
·Hoe maak je een kookboek App Maak een iP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com