Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kenmerken van de iPad
De Apple iPad is een lichtgewicht tablet-computer die eerst gingen op de verkoop aan het publiek op 3 april 2010. De tweede generatie iPad , die bekend staat als de iPad 2 , werd uitgebracht op 11 maart 2011. De draagbare computer is bekend om zijn unieke eigenschappen , zoals de drie - assige gyro sensor , accelerometer , ambient light sensor en digitaal kompas . Andere kenmerken die het apparaat te onderscheiden van de concurrentie zijn onder meer de esthetische vormgeving , rekenkracht , talloze applicaties en surfen op internet ervaring . Ontwerp

de iPad kleine , lichtgewicht vorm is wat maakt het apparaat draagbaar en gemakkelijk te gebruiken . Het toestel meet 9,50 cm hoog met 7,31 centimeter breed en weegt slechts £ 1,33 . Het totale ontwerp van de buitenkant is eenvoudig , zonder decoraties of overbodige delen . Het apparaat heeft slechts een paar knoppen, die de "Home " knop aan de onderkant voorzijde , een "Power " knop op de bovenkant , volumeknoppen en een lock schakelaar op de zijkant zijn . De kleine touch- screen display , die 9,7 inch meet diagonaal over , draagt ​​bij aan het apparaat vormfactor .
Verwerkingskracht

De iPad 2 heeft een 1 GHz dual - core- A5-processor chip die speciaal is gemaakt voor mobiele apparaten van Apple . De chip is ontworpen om een ​​lage hoeveelheid levensduur van de batterij te gebruiken en nog steeds leveren een snelle , high-performance gebruikerservaring . Apple is van plan om de aangepaste A5 chip in toekomstige apparaten , zoals de iPhone te gebruiken . Bloomberg meldde dat de vijfde generatie iPhone " zal de A5-processor , de meer krachtige chip die Apple toegevoegd aan de iPad 2 eerder dit jaar . "
Toepassingen

Miljoenen apps beschikbaar voor de iPad en andere iOS- apparaten via Apple's App Store . Een van de eerste apps gelanceerd met de eerste generatie iPhone was " iBooks , " een gratis e - book reader app waarmee je vinden , lezen en genieten van boeken op het apparaat . Andere unieke apps geïntroduceerd door de iPad onder meer een suite met productiviteits- apps gemaakt door Apple . Die applicaties onder " Pagina's ", " Keynote " en " Aantallen , die respectievelijk de gebruiker de tekstverwerker documenten te maken , ontwerp visueel aantrekkelijke presentaties en slaan belangrijke gegevens in spreadsheets . De drie office apps momenteel detailhandel voor $ 9,99 per stuk in de App Store .
Zoomen met Safari

Een van de ingebouwde apps die komt voorgeladen is de mobiele Safari- browser . combinatie met het touch - screen display , de browser kunt een gebruiker inzoomen op een webpagina naar een bepaalde sectie of tekstuele inhoud van een kolom beter lezen . Dit in-en uitzoomen is snel, dankzij de A5-chip processor en touch- display-technologie .
< br >

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je e-mail op iPad 
·Hoe je iPad Weer Apps kopen 
·Heb ik een computer op de iPad…
·Hoe te Roblox spelen op de iPa…
·Hoe maak je een iPad App Dat S…
·Hoe te Applications Krijg een …
·Hoe goed Stuur een e-mail op e…
·Hoe te lezen PDF Boeken op een…
·Hoe doen ze maken een iPad Scr…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een 500 GB harde schijf inst…
·Hoe maak je een scanner kalibreren 
·Kunt u Hook Up Computer Speakers op een …
·Hoe de ooVoo op een Dell of een iPad dow…
·Hoe maak je een Mac -computer Sluit aan …
·Hoe maak je een computer aan te sluiten …
·Hoe maak je een USB- Zorg voor Phono Cab…
·Hoe een BIOS - niveau vergeten? 
·Hoe te Saitek drivers te verwijderen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com