Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe doen ze maken een iPad Scratch Proof ?
Het scherm van Apple's iPad maakt gebruik van een speciaal soort krasbestendig aluminosilicaatglas . Het glas is plat , hard en glanzend - zeer geschikt voor touch- bediende interface van de iPad . Als het scherm van de iPad is een hoge - resolutie display en een controle-oppervlak , het krasbestendig glas is een belangrijk kenmerk , want het houdt de dunne scherm van kraken van normale stoten en schokken . Gorilla Glass

Apple's
iPad-modellen maken gebruik van een Corning product roept Gorilla Glass , volgens de technologie analisten bij Anantech . Na de eerste productie van een mengsel van silicium , zuurstof en aluminium, koper een behandeling in een hoge -temperatuur- zoutbad . Kalium -atomen in het zout vervangen natrium atomen in het glas , en de grotere kalium- atomen pak in de structuur van het glas is strakker . Dit maakt Gorilla Glass harder en beter bestand tegen krassen dan onbehandeld glas . Door zijn relatieve hardheid , het blijft glanzend en aantrekkelijk langer dan de kunststoffen en metalen worden gebruikt in consumptiegoederen .
Gebruik in iPad

De originele iPad -model gebruikt een glazen scherm met een dikte van 0,85 mm , die Apple bijgesneden tot 0,62 mm voor de iPad 2 . Een apparaat genaamd een digitizer , gelegen aan de binnenkant van het glas , detecteert bewegingen vinger en regelt de werking van de iPad . De grootte van het scherm aan beide iPad-modellen is hetzelfde , meet 9,7 inch diagonaal . De iPads hebben glazen alleen aan de voorkant , de achterkant is aluminium
Ondersteuning Structuur

De twee iPads gebruiken verschillende ondersteuningsstructuren om het glas te houden . plaats . De originele iPad gebruikte metalen clips om het glas te houden; de iPad 2 vervangt de clips met een kleefstof . De lijm elimineert kleine krassen die ontstaan ​​door wrijving tussen de metalen clips en het glas , en verdeelt spanningen gelijkmatiger in de iPad aluminium behuizing .
Andere Producten

Corning
verkoopt Gorilla Glass schermen aan een aantal fabrikanten maken van een verscheidenheid van consumenten elektronica . Apple's iPhone 4 gebruikt het voor het scherm en de achterkant . Tablet computers van Dell , Samsung en Acer en smartphones van Nokia , LG en Motorola gebruik Gorilla Glass . Hyundai heeft het glas in een prototype auto dashboard , en Sony gebruikt het voor een aantal van haar tv-schermen .

Previous: Next:
  iPad
·Kan ik gebruik een iPad met Ve…
·Kindle Vs . iPad Specificaties…
·Hoe maak je een nieuwe toegang…
·Hoe het opzetten van een print…
·Hoe maak je een iPad als een S…
·Hoe kan ik een album maken op …
·Hoe je je Screen Kom naar Side…
·Hoe maak je een iPad PDF Toon …
·Hoe maak je verbinding een App…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe bepaal ik Processorsnelheid een Dell…
·Gyration Media Tools 
·Hoe maak je een computer gebruiken maak …
·Hoe kan ik een schijf formatteren met Ba…
·Toshiba Satellite 1100 Z3 Demontage Gids…
·Hoe te ZD7000 Toetsenborden Verwijder 
·Hoe kunt u kopen in Oude laptops 
·Hoe een HP Color Laserjet 4700 DTN Probl…
·Verschil tussen Bits & Bytes in Computer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com