Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe maak je een computer gebruiken maak je een Bluetooth Telefoongesprek
In de drukke wereld van vandaag , technologieën moeten worden geïntegreerd ons efficiënter in onze taken te maken . Bluetooth -technologie stelt ons in staat om te synchroniseren onze meest vertrouwde apparaten voor dit doel. Alle nieuwe modellen van mobiele telefoons hebben Bluetooth-functie en ze kunnen allemaal worden gesynchroniseerd met een desktop of laptop . Nu , met enkele telecommunicatie hardware en /of software , telefoon en de computer , kunt u een oproep plaatsen voor iedereen , overal van het gemak van uw computer . Wat je nodig hebt
Bluetooth -compatibele computer
Bluetooth-adapter ( optioneel ) op Windows of Mac OS
Bluetooth - enabled mobiele apparaat
Bluetooth PC dialing software
hands - free headset ( optioneel ) op Twitter Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer uw computer om te zien of je Bluetooth-capaciteit . In Windows , gaat u naar het Configuratiescherm > Hardware en geluid > Bluetooth-apparaten . Als je niet ziet Bluetooth hier vermeld , heb je niet de technologie ingebouwd en moeten op een externe USB Bluetooth -adapter te kopen , maar de meeste nieuwe modellen hebben het ingebouwd . Kopen van 2

het opzetten van een nieuw apparaat . Om een nieuw apparaat , zoals uw mobiele telefoon toe te voegen , moet uw Bluetooth worden geactiveerd op de computer en het apparaat ( dit zogenaamde pairing) . Nu is het apparaat kunnen worden gemaakt 'vindbaar . "

Select Bluetooth-apparaten 3 van het Configuratiescherm van Windows ( Mac-gebruikers zullen Systeemvoorkeuren selecteert u > Bluetooth > Bluetooth Voorkeuren ) . U wordt gevraagd om het gevonden apparaat te selecteren om te koppelen ( u kunt meerdere apparaten, zoals een printer , scanner , camera, PDA , enz. hebben ) . Bluetooth -adapters kunnen lezen over het algemeen apparaten binnen een 33 - voet ( 10 meter ) bereik .
4

Klik op "Add " in het Windows- prompt om uw apparaat toe te voegen . Een selectie van de ontdekte soorten apparaat zal verschijnen en u zal uw mobiele telefoon te selecteren ( Mac-gebruikers zullen een soortgelijke melding hebben ) . Zodra de keuze is gemaakt , zal de computer proberen te koppelen aan het toestel . Het zal u vragen om het invoeren van een pairing sleutelhanger. De sleutelhanger die u invoert moet overeenkomen met wat wordt weergegeven op uw toestel. Als u problemen ondervindt bij het koppelen , raadpleegt u uw Bluetooth Adapter handleiding voor het oplossen van problemen .
5

installeren en openen de Bluetooth PC dialing software van uw keuze . Er zijn verschillende op de markt, waaronder PC Dialer 2.0 , Blue Phone Elite 2 , en BlueSoleil ( Mac- gebruikers kunnen ook direct vanuit het adresboek ) . U kunt nu bellen via je rechtstreeks bellen vanaf uw PC .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe maak je een Lexmark X2500 …
·Hoe USB -poorten upgraden 
·Hoe de Format van een geheugen…
·Wat is de oorzaak een Vers geb…
·Toepassingen voor ongebruikte …
·HP Bluetooth-configuratie -ins…
·Hoe te luisteren naar een comp…
·Hoe te vertellen als een USB-p…
·Hoe maak je een IDE maken naar…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik foto's op een Pandigital eRea…
·Hoe maak je een Laserjet 1320 installere…
·Problemen met geluid uitschakelen op een…
·Hoe de CMOS-batterij vervangen in een Ga…
·Ongeveer 100 Amp House Bedrading 
·Hoe te Enable Wi - Fi op de Dell Latitud…
·Het verschil tussen microSD en miniSD ge…
·Hoe een BIOS Setup 
·Een Mac G4 Laptop gaat niet aan 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com