Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Toepassingen voor ongebruikte Inkjet
Methetoogopdebeschermingvanhetmilieu , recycling en verwijdering instructies zijn duidelijk geschreven op printer inkt containers . Hoewel sommige mensen doneren hun lege inkjet cartridges voor recycling programma's en non-profit organisaties , anderen hebben ze gevuld voor hergebruik . Andere consumenten verkopen hun lege cartridges regelrechte of te ruilen tegen nieuwe cartridges tegen lage prijzen . Soms, echter , inkt er nog in de cartridge of te veel inkt is gekocht . Deze inkt kan worden ingezet in verschillende economische en creatieve manieren . Doneren

Bedrijven en particulieren die inkt in bulk kopen
doneren de ongebruikte inkt om non-profit organisaties , scholen , kerken en bibliotheken . Diverse charitatieve organisaties zullen ongeopende verpakkingen van inkt te aanvaarden voor hun printers en zal u adviseren welke merken ze in staat zijn om te gebruiken . Deze organisaties verkopen de inkt om geld in te zamelen voor de oorzaken ervan . De waarde van de inkt gedoneerd aan goede doelen kunnen zijn fiscaal aftrekbaar . Daarnaast kunnen niet-gebruikte inkt worden weggegeven aan vrienden , buren of collega's die een compatibele printer.
Kunsten en Ambachten

Ongebruikte inkt
kan worden gebruikt voor kinderen crafting projecten , zoals aardappel stempelen en vingerverven . Verwaterd inkt kan worden gedropt op filtreerpapier te abstract kunstwerk te creëren met een tie dye effect . Persoonlijke stationair kan worden gepersonaliseerd met behulp van overgebleven inkt en stempels . Omdat inkjet inkt is permanent , moeten kinderen onder toezicht te zijn en draag beschermende kleding , met inbegrip van handschoenen , bij het maken van ambachtelijke projecten .
Kantoor

Kantoren
kunnen gebruik maken van de ongebruikte inkt van een oudere printer bij te vullen stempelkussens zonder kosten . Een uniek logo voor briefpapier van uw bedrijf kan worden gemaakt met behulp van ongebruikte inkt . De meeste basiskleuren zijn gemaakt van de primaire kleuren . Ongebruikelijke kleuren kunnen worden gemaakt door het mengen van verschillende kleuren inkt .
Verkoop

Sommige grote winkels met kantoorbenodigdheden terugkopen overtollige inkt van hun klanten . Het beste is om contact op met het bedrijf terugkeerbeleid voor het kopen van inkt in bulk . Andere bedrijven die niet verkopen of produceren inkt terugkopen ongebruikte inkt cartridges en andere printer supplies voor wederverkoop of recycling programma .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Windows XP USB Problemen 
·Hoe installeer ik SMART Boards…
·Hoe USB- drives dupliceren 
·De zes - in - One Card Reader …
·Specificaties voor de Tektroni…
·Hoe te identificeren Logitech …
·Hoe maak je een pentablet in P…
·Hoe maak je de computer Herken…
·Hoe de SonicWALL TZ180 Reset 
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een nieuwe harde schijf inst…
·Hoe de ventilator voor een Dell 6400 Cle…
·Hoe je sleutels installeren op een Compa…
·Hoe maak je een Latitude E6400 Recover 
·Laptops voor het schrijven 
·Wat zijn de functies van een USB-hoofdhu…
·Hoe Vergelijk DDR1 en DDR2 
·Snelste Pentium 4 processors 
·Hoeveel RAM werkt een computer nodig? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com