Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Windows XP USB Problemen
De Universal Serial Bus of USB -interface , is alomtegenwoordig onder de computers van vandaag . USB-aansluitingen worden gebruikt voor alles van externe harde schijven , printers , aan communicatie-apparatuur . De USB -interface is echter complex en het is gevoelig voor een aantal problemen in Windows XP . Er zijn meerdere geschikte stappen die genomen kunnen worden als USB-apparaten niet werken zoals ze zouden moeten . Onthoud deze tips de volgende keer dat u een USB- problemen in Windows XP te ervaren , en de vaststelling van het zal een briesje . Apparaat is nog nooit goed gewerkt

Als u probeert een nieuwe USB- apparaat te installeren en het ongelijk zijn gesteld , het probleem is waarschijnlijk driver - gerelateerd zijn. Als uw nieuwe USB -apparaat bevat een installatie-cd , voert u het installatieprogramma op de cd voordat u het apparaat aansluit op uw computer . In de meeste gevallen zal de installatiesoftware u op de hoogte met een bericht wanneer het tijd is om het apparaat aan te sluiten inch Als u het toestel aansluit alvorens te worden ingegeven door de software , kan Windows generieke stuurprogramma's moet installeren , en het apparaat zal waarschijnlijk niet aan functie .
Device Works Intermittently

Als uw USB-apparaat functioneert met tussenpozen , kan deze worden ontvangen onvoldoende vermogen . USB-apparaten trekken een kleine hoeveelheid stroom rechtstreeks van de haven dat ze worden aangesloten . Vermijd het inpluggen van hoge trekken apparaten zoals printers , scanners of MP3-spelers op de USB -poorten aan de voorkant van uw computer . Maken gebruik van de poorten in de rug in plaats , deze USB -poorten zijn direct aangesloten op het moederbord van de computer en kan meer betrouwbare stroom leveren . Als u een USB -hub aanschaffen , koop er een met een eigen voedingsadapter .
Apparaat niet werkt zoals het zou moeten

Sommige oudere moederborden met VIA chipsets
vertonen onverenigbaarheden met sommige USB-apparaten . Deze onverenigbaarheden werden opgelost door VIA met een driver update . Als het moederbord van uw computer een VIA chipset , moeten deze bijgewerkte chipset drivers geïnstalleerd of USB-apparaten mogelijk niet goed werken . Bezoek de VIA website om de chipset drivers voor het moederbord te vinden .
Device Plotseling Fails

Als uw USB -apparaat plotseling niet meer werkt , raak niet in paniek . Sommige USB-apparaten kunnen conflicteren met andere randapparatuur die gebruikt worden op hetzelfde moment . Koppel het apparaat los en sluit deze opnieuw aan . Start de computer opnieuw als dit niet werkt . Als het apparaat blijft mislukken tijdens het bedrijf , kijk of je een patroon kunt ontdekken . Sommige USB- modems , bijvoorbeeld , is bekend dat ze correct werken als een USB- printer of scanner gelijktijdig wordt gebruikt . Als uw apparaat niet meer werkt op volstrekt willekeurige tijdstippen , overwegen te vervangen . Dit geldt vooral voor USB-harde schijven , die vaak beginnen met tussenpozen werken wanneer ze naderen permanente storing .
Overwegingen Anders

Verwaarloos uw besturingssysteem als u oplossen USB problemen . Microsoft heeft een groot aantal updates uitgebracht voor Windows XP die vastberadenheid USB-problemen , dus zorg ervoor dat uw Windows-installatie volledig wordt bijgewerkt als u een probleem ervaart .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe kan ik een Dell Dimension …
·Hoe het aansluiten van een com…
·Hoe maak je een 3D- video te m…
·De effectiviteit van de Notebo…
·Hoe te Ink Levels in een HP De…
·Hoe kan ik een externe USB-toe…
·Wat is een Surge Protector ? 
·Hoe te luisteren naar mijn com…
·USB -kabel Specificaties 
  Related Articles
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe aan bladwijzers importeren van Windo…
Hoe te installeren Windows Hotmail op ee…
Hoe maak je een camera aansluiten via US…
Heeft de iPad werken op Windows ? 
Hoe u Windows gebruiken om films omzette…
Mijn iPad is niet te zien in iTunes in W…
Hoe te Sync My iPad via een USB 
  Hardware Articles
·Hoe te formatteren een I880 SD Card 
·Hoe maak je Take Off een laptop 's MPC K…
·Verschil in C3 en C2 voor Phenoms 
·How Do I Get Into AMCAS op mijn Mac ? 
·Hoe maak je een harde schijf verwijderen…
·Hoe je het toetsenbord en de muis Filter…
·Hoe om te upgraden Phoenix BIOS Als een …
·Hoe maak je een Lees partitie op een USB…
·Hoe maak je verbinding met een Toshiba e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com