Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
De effectiviteit van de Notebook Cooling Pads
Uw notebook computer is een stuk als je - als het te warm is , wil hij niet veel van iets te doen . De meeste notebooks zijn uitgerust met interne ventilatoren en openingen die bedoeld zijn om weg te vegen de hete lucht die door de interne componenten . Echter , deze fans soms niet effectief omdat de ventilatieopeningen zijn verstopt met vuil of zijn gewoon te klein om alle warme lucht te verwijderen . Een notebook cooling pad kan zorgen voor de extra wind nodig is om het moederbord van de notebook en andere delen te houden van oververhitting . Actieve en passieve koeling Pads

Er zijn twee soorten van notebook cooling pads . Passieve modellen zijn niet uitgerust met ventilatoren . In plaats daarvan , ze je laptop koel houden door te voorkomen dat uw notebook ventilatieopeningen en ventilatoren wordt geblokkeerd . Interne ventilatoren van de machine niet kan ontdoen van een hete lucht als u uw computer op een kussen of zelfs rusten het op uw schoot ; passieve cooling pads voorkomen dat dit probleem door het verhogen van de computer , waardoor er meer dak voor lucht te stromen in en uit . Een actieve pad is voorzien van ten minste een ventilator die wordt aangedreven door de USB poort van uw notebook .
Typische Effectiviteit

Volgens een experiment gedaan door de computer -en elektronica- website CNET , actieve notebook cooling pads hebben de neiging om iets effectiever dan passieve modellen . Beide soorten cooling pads zijn ontworpen om de luchtstroom te laten , maar de actieve modellen lijken de temperatuur van een computer maar een klein beetje lager te houden .
Wat maakt een Notebook Cooling Pad Effectieve
< br >

de CPU en andere componenten in een notebook kan zeer warm worden vanwege alle van de elektriciteit die door hen . Hetzelfde principe geldt bij de transformatoren die worden gebruikt om veel laptop computers stekker in de stopcontacten in uw huis . Een notebook cooling pad is effectief als het verwijdert de warmte van de notebook geval , het voorkomen van uw componenten tegen beschadiging door extreme hitte . Laptop Oververhitting , een website die het probleem behandelt , wijst erop dat de computer direct en onverwacht kunnen stilgelegd als een afweermechanisme bij de kern temperatuur te hoog is . Een effectieve cooling pad voorkomt dat deze onderbrekingen .
Hoe je kunt zien of uw Cooling Pad is effectief

Het kan moeilijk zijn om te vertellen of een notebook cooling pad doet zijn job . De eenvoudigste manier om te vertellen is om je hand te plaatsen tegen uw notebook op verschillende plaatsen om te zien of de machine loopt geen koeler dan het voorheen deed . Helaas is dit niet een zeer wetenschappelijke manier meetcomputer temperatuur . Er zijn veel downloadbare programma's op het internet die u precies vertellen hoe warm je onderdelen zijn en zal zelfs grafiek deze resultaten in de tijd .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Wat zijn SD , SDHC en MMC gehe…
·Hoe maak je een computer verbi…
·Hoe werkt een computer krijgen…
·How to Get Rid van een Autorun…
·Hoe maak je een Sound System i…
·Zal een Aircard Werk met een d…
·Over Computer Speaker Probleme…
·Hoe te verbinden met een Links…
·Hoe maak je een connector kabe…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Informatie over Tablet PC 
·Hoe maak je een 3,5 Floppy Disk Drive In…
·Hoe maak je een microfoon installeren op…
·Wat is een All - in - One printer? 
·Hoe je Photo Booth Foto 
·Mijn Linux Operating System herkent mijn…
·Hoe de kalender verwijderen op een iPad 
·Hoe te Laptops Rebuild 
·Hoe maak je een Mini-PCI kaart vervangen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com