Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een 3,5 Floppy Disk Drive Install
Hoewel diskettes zijn grotendeels uit de gratie geraakt als opslagmedium voor computers , kunt u af en toe situaties waarin je nodig hebt om een te gebruiken , zoals het installeren van oude software of partitioneren van een harde schijf in de ontmoeting een computer die niet kan opstarten vanaf het optische station . Als u een diskette gelezen op een computer die geen diskettestation heeft, moet u er een installeren . Wat je
kruiskopschroevendraaier
Need 4 bevestigingsschroeven
interne floppy drive kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de computer uit en open het computerkast . Afhankelijk van het geval -model , kan er een single release klink of knop of een reeks schroeven langs de achterkant van de zaak die moet worden verwijderd zijn. Kopen van 2

Zoek een open 3,5 - inch drive bay in de behuizing van de computer . De drive bay zal iets groter zijn dan de floppy drive zelf . Aan de voorzijde van de drive bay , moet er een opening of een plastic deksel dat kan worden verwijderd om toegang tot het diskettestation toestaan ​​
3

Lijn de schroefgaten in de zijkant van zijn. het diskettestation met de openingen aan de zijkant van de baai rijden , zet vervolgens het diskettestation aan de binnenkant van de behuizing van de computer met behulp van ten minste vier schroeven . Hoewel er minder schroeven kunnen worden gebruikt , niet het diskettestation veilig kan volledig trillingen die geluid produceren uit binnen de computerbehuizing veroorzaken .
4

Sluit een kabel van de voeding aan de achterkant van de computerbehuizing om de floppy drive . Floppy drive stroomkabels zijn gecodeerd , zodat ze alleen kunnen worden aangesloten in de juiste richting .

Place 5 van de floppy drive kabel over de contactpunten aan de achterzijde van het diskettestation . De meeste diskettestation kabels hebben een lange rode lijn aan de ene kant , de rode lijn geeft de eerste pin, die zal worden gemarkeerd met een witte pijl of cijfer " 1 " op het diskettestation . Sluit de kabel , zodat de kant met de rode lijn staat voor de eerste pin op de floppy drive . Als uw floppy drive kabel heeft meerdere aansluitingen , sluit u de floppy drive aan op de connector aan het uiteinde van de kabel . Het andere uiteinde moet worden aangesloten op het moederbord . De middelste connector wordt niet gebruikt, tenzij de computer heeft twee floppy drives .
6

Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de 34 - pins floppy connector op het moederbord . Niet worden verward door de IDE harde schijf -aansluitingen , waarvan 40 pinnen hebben . Net als de floppy drive , wordt de eerste pin op het moederbord connector . Sluit de kabel , zodat de kant met de rode lijn staat voor de eerste pin op het moederbord connector .
7

Zet de computer aan en test het diskettestation te bevestigen dat het juist is aangesloten , vervang dan de dekken van de computerkast .

Previous: Next:
  Computer Drives
·De beste flashdrives 
·Hoe je je eigen HDD behuizing …
·Hoe het verhogen van spanning …
·Kenmerken van de 8086 micropro…
·Hoe u uw VelociRaptor Sneller …
·Wat geeft een computer snelhei…
·Lijst met 64 - bits processors…
·Hoe kan ik een laptop Kloon HD…
·Hoe maak je een nieuwe harde s…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Mac Mini Alternatieven 
·Wie zijn de Vrouwelijke Invloeden in Com…
·Hoe je CD's terugzetten voor HP Pavilion…
·Hoe je RAM installeren in een Dell Inspi…
·Aanwijzingen voor een Casio SL - 300LC 
·Hoe een Sound Card Driver in Windows XP …
·De beste 5.1 Geluidskaarten 
·Hoe de kaartlezer gebruiken op mijn PC 
·Hoe kan ik een Asus M4A785 - M Core Unlo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com