Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Lijst met 64 - bits processors
64 bits processors zijn ontworpen voor gaming doeleinden , voor het gebruik van 3D-ontwerp -programma's , architectonische programma en alle andere programma's die meer verwerkingskracht dan de 32 bits nodig . Met HD steeds de nieuwe standaard en dagelijks - gebruik programma's steeds meer betrokken en multimedia vriendelijk , is de 64 bit processor steeds meer gemeengoed . Gelukkig voor gamers , enkele 64 bit processoren zijn beschikbaar op de markt . Intel Xeon E5205

Deze 64 bit processor van Intel biedt server class verwerkingskracht met Intel's exclusieve GTL + Micro - Architecture . Ontworpen als een dual core 1,86 GHz processor , dit apparaat maakt het mogelijk meerdere programma's te draaien of de uitgebreide ontwerp -en bewerkingsprogramma's zonder overslaat of vertragingen worden uitgevoerd zijn. Deze processor kan worden gekocht bij de meeste technologie winkels en is geprijsd tussen de $ 199 en $ 235 .
Intel i7 - 975 Extreme Edition Bloomfield

Als op zoek naar een krachtige processor die van het runnen van vrijwel alle van de nieuwste programma's en systemen , de Intel i7 - 975 Extreme Edition is wat nodig is . Deze verwerking krachtpatser is een 3,33 -GHz quad-core toestel met Intel Turbo Boos technologie en Intel Hyper - Threading -technologie die zijn opgenomen om meerdere taken snel te maken en zonder haperingen . Wat meer is , de i7 - 975 Extreme Edition wordt geleverd met HD Boost-technologie , waardoor het bewerken van video in HD een lag- vrij proces . De Intel i7 - 975 Extreme Edition Bloomfield -processor kost tussen de $ 950 en $ 1050 .
AMD Athlon II 240 Regor

Voor een 64 - bit processor zonder een hoge prijskaartje , de Athlon II Regor is een goed koopje . AMD CoolCore technologie is ontworpen om lage energie-eisen te garanderen , en AMD claimt deze processor draait op tot 50 procent minder energie dan andere 64 - bit processors in zijn klasse . Daarnaast is Virtualization -technologie is toegevoegd om glad te strijken graphics en om te helpen bij het ​​uitvoeren van meerdere besturingssystemen . De AMD Athlon II 240 Regor dual core processor kan worden gekocht van $ 55 tot $ 70
Intel Core 2 Duo T9400

Voor degenen die in de markt voor high powered 64 . - bits verwerking op een laptop , de Intel Core 2 Duo T9400 processor is beschikbaar . Deze 2,53 GHz processor ondersteunt 64 - bit computing met een 6 - megabyte cache waardoor de computer naar Windows 7 x 64 en een hele reeks andere complexe en uitgebreide programma's te draaien . Om de warmte en geluid dat meestal teisteren de laptop gebruiker te beperken , wordt de T9400 processor is ontworpen om dunner en koeler dan de desktop tegenhangers . Misschien wel het beste van alles , deze processor ook Intel Speed ​​Step -technologie , die met het oog op de eisen van de lopende programma's voldoen aan de kloksnelheid van de processor verandert . De Intel Core 2 Duo T9400 -processor kunnen worden gekocht van $ 300 tot $ 350,00 .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Problemen met de Palm Tungsten…
·Hoe maak je een NVIDIA RAID-co…
·Hoe de Seagate FreeAgent Probl…
·Gebruikte materialen voor magn…
·Soorten handheld computers 
·Wat is Overklokken een Centrin…
·Hoe partitie een laptop harde …
·Compatibele harde schijven voo…
·Hoe maak je een Wi - Fi- SD -k…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Dell V305 scanner gebruik…
·Wat is het verschil tussen Dual en Quad …
·Hoe maak je een Tapping Synaptics Touchp…
·Hoe om te upgraden naar Blu - Ray op een…
·Wat is een CF Microdrive 
·Hoe te Make My Notebook Scherm de secund…
·Specificaties voor een SATA harde schijf…
·Hoe je iPhoto Gezichten Sync op een iPho…
·Hoe weet ik of een computer Heeft Firewi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com